Zanimljivosti

DŽENIFER ANISTON OTKRILA DA PATI OD OZBILJNOG POREMEĆAJA! Svetska javnost zatečena!

Posle Brus Vilisa, i Dženifer Aniston podelila je sa svetom da je godinama njeno zdravlje poremećeno upravo zbog ovoga, a to je počelo sem fizičke iscrpljenosti, da joj smeta i psihički.

17.04.2022 18:00

DŽENIFER ANISTON OTKRILA DA PATI OD OZBILJNOG POREMEĆAJA! Svetska javnost zatečena!
Ap photo

Dženifer Eniston podelila je sa svetom svoje probleme, a oni se tiču hronične iscrpljenosti od koje konstantno pati ova glumica.

Svet je obišlo više snimaka na kojima Enistonova do detalja opisuje svoj problem od koga pati godinama.

Ne pamtim kada sam se odmorila

Javnost je ostala zatečena kada je saznala da je jedna od glumica, koja nas je do suza nasmejavala u svojim serijama i filmovima, zapravo na ivici izdržljivosti.

- Legla bih u 8 sati uveče, ali ma koliko bila umorna nikada ne bih uspevala da zaspim. Tako kada bih sledeći put pogledala na sat, bilo bi 10, ponoć, pa 3 ujutru, i tako dok mi ne bi ostalo svega sat vremena do buđenja. Na setu bih uvek bila iscrpljena i umorna, uvek hronično neispavana, jednostavno osećam uvek kako sam premorena. I pored svega toga, san mi ni narednih noći ne bi dolazio na oči - započela je svoju priču Enistonova.

Njeni prijatelji kažu da glumica čak noću ume i da mesečari, i da joj se redovno dešava da hoda po stanu, i pali i gasi alarme koji trebaju da je bude.

- Probudila bih se i videla da su svi alarmi po kući pogašeni. Tek kasnije bih se setila da sam zapravo ja ta koja ih je u toku noći pogasila, a ni ne sećam se kada. Mislim da su moji problemi sa spavanjem započeli još početkom 30-ih, možda čak i ranije, ali svi u tim godinama mislimo da smo nepobedivi i da je to trenutno - rekla je Enistonova.

U životu nemamo vremena za sve

Iako se san ubraja u 3 stavke koje su nam neophodne da bismo uopšte bili živi, pored hrane i vode, bivša supruga Bred Pita smatra da mnogi nemaju vremena za sve.

- Znam da su za normalno funkcionisanje tokom dana poželjne 3 stvari, a to su zdrava ishrana, vežbanje i dovoljna količina sna. Ali, ko još nalazi vremena u jednom danu za sve to - zapitala se ova glumica, koja je tek sada shvatila koliko je zapravo njen problem ozbiljan.

Budući da ima 53 godine, iako joj mnogi ne bi dali toliko, Dženifer ističe kako je postala vrlo anksiozna povodom razmišljanja kako neće moći noću uopšte da se odmori i naspava.

Problemi zbog nesanice

- Vremenom sam stvorila strašnu anksioznost na samu pomisao spavanja. Lakše mi je da ne razmišljam o tome, ili da ne razmišljam uopšte, ako je to moguće. Nedostatak sna tokom godina odrazio se i na moju dnevnu rutinu, ne samo psihički, već i psihički mi je loše. Ukoliko me vidite na setu da dižem svoje obrve, to je jer upadam u svoju zen fazu sna, vreme je da se pozabavim svojim zdravljem - istakla je glumica.

Dženifer navodi da po ustajanju, kako bi se razbudila i "pregurala" dan, pije toplu vodu sa limunom, i sprema smuti od jaja i avokada.

Srećna Republika podseća da se i glumac Brus Vilis skorije razboleo, od retke bolesti afazije, koja kao posledicu ima nemogućnost uspostavljanja razumljive konverzacije. Zbog toga se i njegova porodica obratila fanovima i saopštila im da se Brus zbog bolesti povlači iz sveta glume.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)