Zanimljivosti

ŠOKANTAN IZGLED DŽENIFER ENISTON! Da li biste se vi pojavili ovako u javnosti?

Slavna glumica u Francuskoj snima drugi deo filma „Misterija ubistva“ sa Adamom Sendlerom

27.02.2022 20:00

ŠOKANTAN IZGLED DŽENIFER ENISTON! Da li biste se vi pojavili ovako u javnosti?
Pixabay

Dženifer Aniston je oličenje zgodne i moderne devojke iz devedesetih. No, ona i sada izgleda kao da je pila iz fontane mladosti. Prošle nedelje slavna glumica je primećena u Parizu gde snima drugi deo Netfliksovog filma „Misterija ubistva“, sa Adamom Sendlerom, a odakle je fanove zaprepastila odevnom kombinacijom u kojoj se pojavila. 

 

 

Glumica je defilovala na setu u živopisnoj crvenoj haljini sa dubokim šlicom i u udobnom crnom kaputu, čiji je deo velike kragne držala preko lica umesto maske. Grimiznu odeću, koja liči na kostim, je iskombinovala sa tamnim čarapama i crnim ugg čizmama, sa bočnim zlatnim patent zatvaračima. Kosa joj je bila podignuta a nekoliko pramenova joj je uokvirilo lice. Kako to ona nosi, možete pogledati na stranici portala Instyle.

 

 

Dženifer Eniston je pre nekoliko dana proslavila svoj 53. rođendan, a sada u Francuskoj snima film „Misterija ubistva 2“ koji režira Džeremi Garelik. Premijera filma se očekuje do kraja ove godine, a jedna deo će biti sniman i na Karibima. Za sada se radnja filma drži u strogoj tajnosti ali je objavljeno da će glumiti i Džodi Tarner-Smit i Mark Strong.

Komentari (0)