Zanimljivosti

MIONA MARKOVIĆ ZAIGRALA OKO ŠIPKE: Prelepa glumica osvaja visine u tangama!

Glumica Miona Marković oduvek je volela da igra, a sada je fanove obradovala snimkom dok pleše oko šipke!

22.02.2022 23:15

MIONA MARKOVIĆ ZAIGRALA OKO ŠIPKE: Prelepa glumica osvaja visine u tangama!
printscreen/instagram.com

Mlada i talentovana glumica, koja u se pojavljuje u svim značajnim serijama danas, Miona Marković oduvek je volela da igra. Pre upisa na Fakultet damskih umetnosti glumica se bavila baletom, a poslednjih nekoliko godina Miona je posvećena igranju oko šipke. 

Pole dance iz godine u godinu postaje sve popularniji zbog njegovog pozitivnog uticaja na razvoj mišića i snage, posebnho kod žena, a Miona je jedna od prvih dama sa naše VIP scene koja se odvažila da se bavi ovim vidom rekreacje.

Miona redovno na društvene mreže kači kako se provodi na treninzima, a nema sumnje da je njenim muškim fanovima posebno drago da je gledaju dok radi sve vratolomije koje radi. 

Ipak, moramo priznati da je glumica veoma hrabra s obzirom da se očigledno ne plaši osude zbog toga što se bavi ovim, do nedavno, prilično osuđivanim plesom, rezervisanim samo za žene lakog morala, te što je dala sportu koji je od izuzetnog znčaja za žensko telo neku novu notu i perspektivnu šansu za uspeh. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)