Zanimljivosti

PRETERALI SA FOTOŠOPOM NIKOL KIDMAN: Lepa glumica ne liči na sebe!

Prelepa glumica Nikola Kidman prouzrokovala je ogromnu raspravu na društvenim mrežama!

18.02.2022 21:12

PRETERALI SA FOTOŠOPOM NIKOL KIDMAN: Lepa glumica ne liči na sebe!
printscreen/instagram.com

Holivudski magain Vanity Fair’s ovaj put napravio je veliku grešku kada je na naslovnicu stavio sliku Nikol Kidman koja je bila previše obrađena u fotošopu. 

Časopis je izašao u četvrtak, a nakon svega jedanog dana pali su brojni negativni komentari na račun te naslovnice. Naime, telo glumice na toj slici izgleda spljošteno, pa čak i malo robotizovano. Brojni koristnici tvitera komentarisali su i činjenicu da njena figura nikako ne izgleda tako.

- Nijedno telo od 54 godine ne izgleda tako, čak ni Nikol Kidman. Zašto su mi još uvek radimo ovo?- rekao je jedab od korisnika, dok je drugi sugerisao da je Kidman uposlila klona:

- Slažem se da Kidman ne izgleda tako — jer ima više mišića, tetiva i kostiju nego što su joj dozvolili retušeri fotografija. Naravno, ona je i dalje tako mršava u stvarnom životu, i ima još definisanije trbušnjake. Nema sumnje i druge žene u 50-im godinama koje tako izgledaju. (Doduše, mnogi od njih su verovatno bogati trenerima i kuvarima, pa čak i plastičnim hirurzima, ali oni postoje.) A komentarisanje mršavosti ljudi je verovatno jednako toksično kao i komentarisanje debljine ljudi. Čak se i digitalne naslovnice za internet prodavnice i dalje fotografišu, ali je mnogo teže kada imate prateći video koji tačno prikazuje kako se osoba pojavila na setu. Kidmanova priča da ima svoj video snimak u kome možete videti da je ona trodimenzionalno biće, ali to očigledno nije moglo da spreči odeljenje umetnosti Vaniti Faira, da citiramo ikonu viška Kendal Roj, da poludi. Dosta je ovoga, hvala.

 

Komentari (0)