Tetka Saveta

KAKO DA SE OBOGATITE U 2023: 7 saveta žene koja je postala milioner pre tridesete

Pazite šta pričate, kako razmišljate i budite spremni na gubitak prijatelja samo su neki od saveta poznate bogatašice.

27.12.2022 16:49

KAKO DA SE OBOGATITE U 2023: 7 saveta žene koja je postala milioner pre tridesete
Printscreen Tik Tok/@realhannahchan

Hana Čen koja tvrdi da je postala milionerka pre svog 30. rođendana podelila je sedam saveta kako da se obogatite u 2023. godini.

Kako tvrdi Hana, ona se strogo pridržava ovih životnih pravila koja su joj, kako veruje, pomogla da se obogati. Ona je ove savete otkrila na svom Tik Tok profilu što je naišlo na veliku interesovanje njenih pratilaca.

@realhannahchan Replying to @🌻Rae🌻 Seven life rules that will make you a millionaire. Starting a business or achieving financial success is all about your mindset, not just strategy @Hannah Chan @Hannah Chan ♬ original sound - Hannah Chan

Sedam pravila za bogatstvo

1. Pazite šta pričate

Vaš jezik može biti i otrov i med zato vodite računa šta pričate. Prema njenim rečima najgore je kad počnete da negativno govorite o sebi jer pre ili kasnije počnete da veruje u to što govorite. Zato uvek govorite lepo i o sebi i odrugima.

2. Način razmišljanja

Da biste zaradili novac morate da promenite način razmišljanja. Hana tvrdi da je vera u sebe ključna. Morate da verujete da ste vredni i sposbni da zaradite novac i to treba da bude vaša poslovna stvarnost.

3. Promene

Unesite promene u svoj životni prostor koji će vam pomoći da dostignete potpuno novi nivo uspeha i da zaradite ozbiljan novac

shutterstock.com

Živite kao da ste već milioner

 

4. Budi milioner

Da biste zaradili milion dolara morate postati tip osobe kopja zarađuje milione. Zapitajte sebe kako bi izgledala vaša verzija da imate milion dolara i tako se ponašajte iako još uvek nemate taj novac.

5. Trošite pare

Da biste imali para morate ulagati u sebe što zahteva trošenje novca. Umesto da razmišljate o svakom dinaru investirajte u svoju budućnost, idite na neki kurs, steknite nove veštine koje će vam pomoći da zaradite novac. S druge strane kupovina skupe dizajnerske tašne je trošak.

Foto: Shutterstock

Dobro naplatite svoj rad

 

6. Naplata

Bez obzira da li imate svoju firmu ili radite kao posao u nekoj firmi, naplaćujte na osnovu rezultata a ne na osnovu radnih sati. Čak i kad biste radili 24 sata to znači da je vaš prihod ograničen. A kad naplaćujete po završetku obavljenog posla, onda je na vama da odredite cenu svog rada.

7. Gubitak prijatelja

Većina ljudi koji imaju novac neće vam reći da su na putu uspeha izgubili prijatelje ali to nije nešto o čemu vi treba da brinete. Svaka uspešna osoba koju poznajem izgubila je prijatelje ali to je gubitak s kojim morate da se pomirite ukloliko želite da budete uspešni i bogati

@realhannahchan Replying to @Lauren And Diesel ♬ original sound - Hannah Chan

Reakcije na mrežama

Kako je u postu naglasila Hana, ovo je 7 njenih životnih pravila koja su je učinila milionerkom.
- Pokretanje posla i sticanje bogatstva zavisi od vašeg načina razmišljanja ne samo od poslovne strategije - naglasila je ona.

Usledili su brojni komentari njenih pratilaca.
-  Naše misli kreiraju našu stvarnost, veruj i ostvariće ti se.

- Sve ove stvari sam primenio već ove godine i mogu da zamislim kako se moja budućnost menja pred mojim očima. 

- Ja se 100 odsto slažem sa svim što ste rekli. Sve je u našim mislima, ponašanju i navikama - bili su samo neki od komentara na post Hane Čen.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)