Moda

IMALA JE SAVRŠENU HALJINU KOJOM JE ISTICALA BUJNE OBLINE: Na ulici je zadesio maler kakav nije očekivala, šavovi su popucali i sve otkrili (VIDEO)

Tiktokerka Ešla bila je prinuđena da brzo reaguje.

07.09.2023 19:01

IMALA JE SAVRŠENU HALJINU KOJOM JE ISTICALA BUJNE OBLINE: Na ulici je zadesio maler kakav nije očekivala, šavovi su popucali i sve otkrili (VIDEO)
Tiktok-som3thing_sweet

Ešli je TikTokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati više od 10.000 ljudi. Ona neretko obraduje dame brojnim modnim savetima, ali nedavno je i sama doživela veliki peh po pitanju odeće. Ova dama pripremala se za branč koji je dugoočekivala, a ni nadala se nije da će pre samog dolaska doživetu veliku neprijatnost i da će biti primorana da kompletno menja stajling.

Ova mlada žena se dugo premišljala šta da obuče za branč na koji je pozvana i odluka je pala na unikatnu vezenu haljinu. Bila je u jarkim bojama, a isticala je sve atribute ove zgodne crnke. Primetno je da ona ispod nje nije ponela brushalter, a najverovatnije je morala da se opredeli za minimalistički veš. Haljinu je uparila uz jarko-narandžastu tašnicu i visoke potpetice.

Ešli je žena nešto izraženijih atributa, tako da se ova dama mogla samo ponositi nešto većom zadnjicom. Ipak, izgleda da haljina nije bila dobro ušivena, pa je pod pritiskom oblina ove dame pukla i to na najnezgodnijem mogućem mestu.

Tiktokerka je imala sreću u nesreći da još u kolima primeti veliku rupu koja je počivala u dnu njenih leđa, tačnije baš u predelu zadnjice. Usnimljena je kako istrčava iz automobila i odlazi u prodavnicu odeće u blizini branča koji se održavao, odakle je uskoro izašla kupivši nužnu zamenu. Ova žena to nije shvatila traumatično, a uočivši da je snimaju nasmejala se od srca.

 

 

Snimak je dobio 35.000 sviđanja, a mnogi su smatrali da je šteta što je pocepala haljinu koja joj je odlično stajala.

- Brend od koga si kupila haljinu bi trebalo da ti pokloni drugu pošto ti odlično stoji i izreklamirala si je!

- Bukvalno sam pogledala na sajt na kome si poručila tu haljinu i bila je već rasprodata.

- Sila gravitacije je uradila svoje, ta haljina nije bila spremna za tvoje obline!

- Šteta što se pocepala, bila je prelepa!

- Tačno znam taj osećaj kad se nedeljama spremaš za neku priliku i onda ti se sve upropasti, bar se nadam da si se lepo provela.

- Haljina je bila odlična, ali ti si bila “suviše” za nju.

- Tebi sve odlično stoji!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)