Moda

KO JE VATRENA MARIA KOJA JE ZASENILA SVE DAME U VENECIJI: Kada je prošetala crvenim tepihom svi su zanemeli, podvezice su privukle posebnu pažnju (VIDEO)

Svetski mediji opisali su je kao najbolje obučenu na filmskoj smotri.

01.09.2023 19:02

KO JE VATRENA MARIA KOJA JE ZASENILA SVE DAME U VENECIJI: Kada je prošetala crvenim tepihom svi su zanemeli, podvezice su privukle posebnu pažnju (VIDEO)
Tanjug/AP

Marija Karla Boskano (42) prošetala je crvenim tepihom 80. Venecija film festivala i privukla veliku pažnju modnih kritičara. Italijanska glumica i manekenka zasenila je sve ekstravagantnim izgledom na koji niko nije ostao imun. Ona je na crvenom tepihu prikazala haljinu u stilu korseta, a koju potpisuje istaknuti brend Dolče i Gabana. Izgled je uparila sa odgovarajućim rukavicama i jednostavnom šminkom, što je zaista dalo poseban pečat celokupnom izgledu.

 

 

Ispod crvene haljine virile su čarape sa podvezicama u crvenoj boji, a njen drski stav učinio je da izgleda toliko dominantno da su sve druge poznate dame bile u potpuno drugom planu. To su potrvrdili i vodeći svetski, modni magazini koji su Marijino izdanje svrstali u jedno od najboljih koje smo videli na ovogodišnjem festivalu.

Tanjug/AP

Marija Karla bila je dominantna na crvenom tepihu

Klasična elegancija i smela ženstvenost su u srcu Dolče i Gabana, što je jasno ilustrovano ovim izuzetnim izgledom koji je poznatu manekenku pretvorio u modernu Crvenkapu. Crvene čizme i rukavice sa visokim čarapama dodaju upečatljiv izgled. Ovo je jedna od retkih prilika u kojima je skica jednako dobra kao i konačni ishod.
 

Inače, ova poznata Italijanka vodila je veoma uzbudljiv život. Većinu svojih ranih godina provela je putujući zbog posla svojih roditelja i živela je u Aziji, Africi i SAD pre nego što se vratila u svoje rodno mesto, Rim. Nakon što je krajem 90-ih sklopila trogodišnji ugovor sa Comme des Garcons, etablirala se kao top model početkom/sredinom 2000-ih i postala jedan od omiljenih modela Karla Lagerfelda koji ju je birao za brojne kampanje i modne revije. U tom periodu bila je najtraženiji italijanski supermodel poznat širom sveta po postizanju impresivnog broja modnih revija između Njujorka, Londona, Milana i Pariza zbog njenog snažnog prisustva na modnoj pisti i njene sposobnosti da se transformiše za svakog dizajnera sa kojim je radila. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)