Moda

6 NAJLEPŠIH LETNJIH HALJINA KOJE ISTIČU OBLINE: Nema muškarca koji se neće okrenuti za damom u nekoj od ovih kreacija! (FOTO)

U crvenoj ćete biti najuočljiviji, crna je najelegantnija, čipkana najsenzualnija, dok ona na preklop sakriva nedostatke, pa birajte po želji.

24.07.2023 14:00

6 NAJLEPŠIH LETNJIH HALJINA KOJE ISTIČU OBLINE: Nema muškarca koji se neće okrenuti za damom u nekoj od ovih kreacija! (FOTO)
shutterstock.com

Vreli letnji dani kao stvoreni su za lagane, letnje haljine. Međutim, žene koje nisu zadovoljne svojim izgledom zbog možda nekoliko kilograma viška izbegavaju haljine plašeći se da će otkriti sve naše mane. Međutim, ako pažljivo izaberete kreaciju prema obliku tela i uz adekvatan dezen ili boju možete zablistati bilo na ulici ili na odmoru. 

Srećna Republika vam nudi izbor različitih krojeva koji će sitaći vaše atribute, a prikriti nedostatke. Izaberite model koji najviše laska vašoj građi i obliku tela, a verujte nema muškarca koji se neće okrenuti za ženom obučenom u jednu od ovih kreacija. 

1. Haljina na preklop

 

 

Ovakav model haljine je blagoslov za svaki oblik tela, a posebno za ženstvene i zanosne obline. Ne izbegavajte različite upečatljive dezene na materijalima, važno je samo da se šara proteže od početka do kraja, jer tako vizuelno produžava figuru. Velika torba i visoke potpetice su idealan završetak atraktivnog i elegantnog stajlinga za sve prilike. Nakit je najbolje svesti na minimum kada nosite haljinu na preklop upečatljivih boja.

2. Crna haljina midi dužine

Ovo je sve samo ne klasična crna haljina. Moderana kombinacija odgovarajućeg materijal i ženstvene dužine do ispod kolena čine idealni spoj elegancije i urbanog šik stila. Elegatne dodatke u vidu naočara za sunce, šešira ili ešarpe uvek možete poneti uz crnu haljinu srednje dužine, ali izbegavajte glomazan nakit, budući da je ovakva haljina već dovoljno elegantna sama po sebi.

3. Crvena haljina

Brojna istraživanja su dokazala da dama koja želi da se istakne iz mase to će postići odabirom haljine u crvenoj, umesto u nekoj drugoj boji. Energičnom bojom i ženstvenim krojem haljine ostavićete utisak samouverene i pouzdane osobe. Za svečane prilike možete je uklopiti uz visoke potpetice i manju torbu, dok će baletanke i veća torba dodati dašak glamura kompletnom stajlingu za sve opuštene trenutke.

4. Čipkana haljina

Haljine od čipke su sinonim za ženstvenost, gracioznost i eleganciju. Podjednako se nose i danju i uveče, uz izbor odgovarajuće boje čipke i kroja koji laska figuri. Ako želite da budete posebni, izaberite efektnu haljinu od tamnije čipke sa kontrastnom postavom i uz pomoć sandala u boji kože, zasenite sve prisutne na bilo kojoj svečanosti.

5. “Olovka” kroj

Ako ste vitki i imate lepo telo i građu nema razloga da ga skrivate, već ga ponosno pokažite u haljini olovka kroju koja ide do kolena i ističe obline. Ukoliko tražite idealan letnji dezen to bi bio živopisni cvetni uzorak na tamnijoj osnovi. Ovaj model haljine izdužiće vašu figuru na veoma atraktivan način i definisaće vašu ženstvenost na sofisticiran i elegantan način. Salonke viših potpetica u boji kože su detalj kojim ćete zaokružiti kompletan stajling. 

6. Haljina na kopčanje

Budite jedinstveni u haljini A kroja na dugmiće. Ovaj dezen šarmantno pristaje svakoj dami, bez obzira na godine i građu, a doprinosi da izgledate mlađe i svežije. Kroj haljine veoma laska damama izraženih oblina, jer naglašava ženstvenu figuru, mada će podjednako dobro stajati i svim drugim ženama. Šešir i ravne sandale su opcija za sva dnevna letnja izdanja, dok su za svečanije prilike odličan izbor sandale visokih potpetica i elegantnije tašne.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)