Telo

U SEDMOJ DECENIJI REKLAMIRA KUPAĆE KOSTIME: Jasmina ruši tabue i prkosi pravilima, a ovo je njen recept za mladoliki izgled i lice bez bora (FOTO+VIDEO)

Ona je zaljubljenik u fitnes, zdravo se hrani a osvaja dugim nogama, sedom kosom i telom na kojem mogu da joj pozavide i mnogo mlađe devojke.

23.07.2023 12:00

U SEDMOJ DECENIJI REKLAMIRA KUPAĆE KOSTIME: Jasmina ruši tabue i prkosi pravilima, a ovo je njen recept za mladoliki izgled i lice bez bora (FOTO+VIDEO)
Instagram-yasmina.rossi

Jasmina Rosi (61) bavi se manekenstvom iako je zagazila u sedmu deceniju života. Ona na Instagramu ima 53.000 pratilaca, a u opisu stoji da je internacionalni model koji ima više od 60 godina.

Ova dama je velika zaljubljenica u fitnes, a smatra da su zdrave navike presudne u održavaju vitkog tela u zrelim godinama. Pored sporta ona se i zdravo hrani, pa je na njenom meniju uglavnom povrće i riba.  Većina ljudi ne može da zanemari činjenicu da i pored duge sede kose Rosijeva izgleda veoma sveže i mladoliko u licu. Na pitanje koja je tajna njenog izgleda ona je navela izbegavanje stresa kad god je to moguće.

Jasmina je zbog velike popularnosti na društvenim mrežama dobila ponudu da reklamira pojedine brendove kupaćih kostima. Njeno vitko telo koje krase neobični kupaći kostimi,  kao i unikatne ešarpe mame pažnju koliko žena toliko i pripadnika jačeg pola.

Muškarci su nedavno po istraživanjima brojnih anketa priznali da ih privlače “starije žene”, a pod tim terminom oni svrstavaju sve dame koje su u petoj deceniji, tačnije koje su u četrdesetim. Budući da je Jasmina zagazila čak u sedmu deceniju otvorilo se pitanje da li je ona “prestara” da bi se maštalo o njoj. Međutim njeni brojni fanovi smatraju da ona uopšte ne izgleda kao da je u tim godinama i da baš, nasuprot tom mišljenju, izgleda fantastično za godine koje ponosito nosi.

Svaka njena objava propraćena je velikim brojem komentara u vidu salvi pohvala za izgled u tim godinama.

- Boginja!

- Prelepa žena.

- Uvek je divno videti žene koje vode računa o sebi i svom telu.

- Divno je kada je neko u određenim godinama, ali to nosi dostojanstveno i bez plastičnih korekcija.

- Bravo Jasmina!

- Veoma negovana žena.

- Izgleda dobro koliko god godina da ima.

- Magična je.

- Vauuuu kakve noge, svaka čast!

- Izgleda bolje od mene koja sam u četrdesetim.

- Divna je - bili su samo neki od komentara na njenom profilu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)