Telo

VIDELA JE ŠIPKU NA PLAŽI I ODMAH SKOČILA NA NJU: Muškarci nisu ni trepnuli gledajući njen performans i atrubute koji su kipeli iz malenog žutog bikinija! (VIDEO)

Keri Gold je fitnes instruktorka koja je lepote vežbanja otkrila tek u petoj deceniji života.

18.07.2023 22:00

VIDELA JE ŠIPKU NA PLAŽI I ODMAH SKOČILA NA NJU: Muškarci nisu ni trepnuli gledajući njen performans i atrubute koji su kipeli iz malenog žutog bikinija! (VIDEO)
TikTok-kerrygoldfitness

Keri Gold (53) je obožavateljka fitnesa i živi dokaz, kako je rekla, da život tek počinje u pedesetim. Ona je u petoj deceniji počela da se bavi fitnesom, tačnije vežbama na šipki, a njene akrobacije imaju milionske gledanosti na društvenim mrežama, piše britanski San. 

Kako je oriznala Keri čim ugleda šipku ona osmah skoči na nju kako bi pokazala svoje akorbacije i šta sve ume. Njeno izvođenje pojedinih vežbi liči na zahtevne performanse koji se mogu videtu u najluksuznijim striptiz klubovima, budući da je u pitanju ples uz šipku.

 

 

Keri navodi da joj je za pojedine vežbe trebalo i punih pet godina kako bi ih savladala, ali sada je u toj disciplini među najboljima. Ova dama je tako šetajući plažom naišla na šipku za koju je procenila da na njoj može da izvede nekoliko vežbi. Kupači koji su se zatekli na plaži bez daha su gledali njen performans, a muškarcima je pala vilica.

Keri je bila obučena u maleni drečavo žuti bikini iz koga su kipeli njeni atributi. Na stopalima je imala čarape zato što je pesak bio prevruć. 

Za ono što je pokazala na plaži potrebno je ne samo znanje i umeće, već i hrabrost. 

- Budući da niko od ljudi koji su bili u blizini nije ništa prokomentarisao, čak ni trepnuo, znači da ovo i nije toliko nešto neuobičajeno - našalila se Goldova.

Njen snimak pregledan je više stotina puta, dobio veliki broj komentara i bio velika motivacija za mnoge koji su ušli u pedeste.

- Vau, ovo je neverovatno! Motivisali ste me da počnem da vežbam i sa 50.

- Imam 52 i tek sada vidim da nije prekasno ni za mene.

- Telo ove žene i njeno izvođenje vežbi je neverovatno.

- Možda joj u krštenici piše da ima 53 godine, ali njeno telo i duh su bar 20 godina mlađi.

- Istina je da život u pedesetim tek počinje!

- Ovo je veoma velika motivacija, hvala na snimku - bili su samo neki od komentara.

@kerrygoldfitness No matter what you’re age shape gender or size try a class! It’s made getting older for me so much easier 🙌 .. Dedicated to my BBF Niki Janda ..till we meet again dear friend 😢💙 #fyp #over50club #fitnessworkout #fitnessmotivation #polefitness #fitnesswomen ♬ Crazy (Acoustic) - Nathan Ball

BONUS VIDEO:

Komentari (0)