Ispovesti

UŽIVALA JE U PRIVATNOSTI SVOG STANA, KADA JE UKLJUČILA SVETLO USLEDILO JE ŠOK OTKRIĆE: Devojka nije ni slutila šta se dešava, samo je zanemela (FOTO)

Meg Neil je posle dve godine otkrila sramotnu tajnu koju joj je komšija poverio.

10.07.2023 21:02

UŽIVALA JE U PRIVATNOSTI SVOG STANA, KADA JE UKLJUČILA SVETLO USLEDILO JE ŠOK OTKRIĆE: Devojka nije ni slutila šta se dešava, samo je zanemela (FOTO)
TikTok- themegneil

Meg Neil je Amerikanka iz Atlante, Džordžije, koja je se pre nepune dve godine uselila u nov stan koji je na prvom spratu. Budući da nije bio u prizemlju i da je ispred njenog prozora bila velika krošnja drveta koja joj je kompletno zaklanjala pogled na ulicu, procenila je da je niko sa ulice ne bi vidi kada se presvlači ili izlazi ispod tuša.

Meg se tako punih godinu i po dana presvlačila u sobi koja gleda na ulicu, a redovno je gola odlazila u kupatilo i iz njega izlazila ili sa malim peškirom preko sebe ili češće bez ičega na sebi. Naime, ona uopšte nije mogla ni da pretpostavi da svi sa ulice i okolnih stanova imaju direktan pogled na njen stan i ovako, a tek kada je upaljeno svetlo, scena na kojima Neilova redovno šeta gola iz kupatila je bila pravi besplatni melem za oči, sve dok jednog dana jedan komšija nije rekao to Meg, misleći da ona to svesno radi.

- Kada mi je komšija rekao da me ceo komšiluk zove “gola komšinica” i da me svakodnevno bar polovina stanara okolnih zgrada gledaju kao u bioskopu, bila sam zatečena. Ubeđena sam da me niko sa ulice ili okolnih zgrada ne vidi jer krošnja zaklanja moj prozor. Stvar je u tome što samo ja nisam od krošnje drveta mogla lepo da vidim ulicu, ali zato su svi ostali imali savršen pogled na moj osvetljen stan i mene golu kako izlazim ispod tuša - požalia se Neilova, a njenu priču preneo je i Dejli star.

Pojedini njeni pratioci su se zapitali kako je moguće da ona čak godinu i po dana nije shvatila da ljudi sa ulice i okolnih stanova imaju direktan pogled na njen stan.

- Krošnja drveta zaklanja moj pogled iz stana na ulicu, s druge strane gde god da idem ne gledam u svoj stan, a kada se vraćam kući pogašena su svetla pa se ništa ni ne vidi. Najsmešnija stvar je što ceo komšiluk misli da sam ja svega toga bila svesna i da sam namerno šetala gola po stanu kako bi me komšije videle - rekla je ova mlada žena.

@themegneil When you find out that you’re the naked neighbor…. #neighbor #fyp #apartment #apartmentliving ♬ original sound - Meg

Njeni pratici su je obasuli komentarima na kojima su bili najčešći oni da bi svi voleli da se presele u njen komšiluk.

- Blago tvojim komšijama.

- Šta bi tom komšiji da ti uopšte kaže to, i dalje bi celom kraju bila melem za oči.

- Zapravo “gola komšinica” je veoma simpatičan nadimak.

- U kojoj ulici živiš? Sutra se selim.

- Ja bih se preselio bar u isti kraj i redovno šetao do tvoje zgrade.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)