Telo

OVOG BAŠTOVANA TRAŽE I ONE DAME KOJE NEMAJU BAŠTU: Zbog snimka zgodnog mladića nastala opšta pomama na internetu, a nepristojne ponude samo stižu (VIDEO)

"Ne znam šta popravlja, ali i moje se pokvarilo", samo je jedan od komentara na profilu ovog TikTokera.

04.07.2023 20:00

OVOG BAŠTOVANA TRAŽE I ONE DAME KOJE NEMAJU BAŠTU: Zbog snimka zgodnog mladića nastala opšta pomama na internetu, a nepristojne ponude samo stižu (VIDEO)
TikTok- paultheplumberofficial

Momak koji se na TikTok nalogu predstavlja kao Paul je vodoinstalater zavidnog tela koje je do savršenstva doveo vežbavajući u teretani. Njegov torzo prepun je različitih tetovaža, a za dame koje imaju problem u kuhinji ili kupatilu, ovaj majstor je, izgleda, pravi melem za oči. On se na TikToku predstavlja kao "Džordi, drski vododintalater", kome su hakovali Instagram nalog na kome je imao oko 180.000 pratilaca. 

Dordi je rešio da pokosi svoje dvorište, a zbog vrućine je skunuo majicu i nastavio da kosi travu električnom kosilicom samo u kraćem belom šortsu i patikama. 

- Leto dolazi, izvadite kosilice. Treba li nekome baštovan?! - upitao je svoje pratioce ovaj vredni momak, a o njemu je pisao i San.

Objava je za kratko vreme pregledana više od 62.000 puta, dobila je oko 5.000 sviđanja, 332 komentara,  114 čuvanja i 261 prosleđivanja. Pojedini su ovom momku zamrili što je skinuo majicu i istakli da mu je šorts suviše kratak.

- Da li je morao da skine majicu dok kosi, zamislite da svi poskidamo majice i tako kosimo? -

- Taj šorts je prekratak, pa nije pošao na bazen već kosi dvorište -

- Ko zna ko je njemu pokosio, a on se samo slika -

 

 

Većina pratilaca pak nije imala ništa ptotiv dužine šortsa ovog momka, a pale su brojne poslovne ponude.

- Vidim da nisam jedina koja je bacila pogled da vidi koliko je to dugačak taj beli šorts i meni se dužina baš sviđa -

- Izvinite da li bih i kada mogla da vas angažujem da pokosite moj travnjak -

- Ne znam šta tačno popravljaj ovaj momak, ali i moje se pokvarilo! -

- Meni je potrebno šišanje trave -

- Ja čak ni nemam dvorište, ali planiram da angažujem ovog vrednog momka -

- Ništa lepše duže vreme nisam videla na TikToku -

 

 

TikTok ovog momka je izuzetno popularan, a on ima čak 65.000 pratilaca koji sa nestrepljenjem isčekuju svaku njegovu narednu objavu. Tu se može naći veliki broj korisnih saveta i uputstava, ali su i dalje najpregledaniji oni snimci na kojima je zgodni Džordi bez majice i samo u pantalonama, dok dame ne prave problem ni da li su u pitanju radne pantalone u kojima kao vodoinstalater ide na teren.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)