Sex

KOJI JE IDEALAN BROJ INTIMNIH PARTNERA? Istraživanje pokazalo rezultate koji će mnoge iznenaditi, proverite da li ste IZNAD PROSEKA (FOTO)

Svi smo radoznali sa koliko osoba je naša "druga polovina" bila fizički bliska pre nego što smo uplovili u vezu.

07.10.2023 22:00

KOJI JE IDEALAN BROJ INTIMNIH PARTNERA? Istraživanje pokazalo rezultate koji će mnoge iznenaditi, proverite da li ste IZNAD PROSEKA (FOTO)
shutterstock.com

Broj partnera sa kojima smo tokom života delili postelju je individualan, a vlasnici britanskog sajta za upoznavanje IllicitEncouters sproveli su onlajn anketu i došli do zanimljivih podataka na ovu temu. Rezultati ankete za mnoge će predstavljati iznenađenje.

U anketi je učestvovalo više od 1.000 ljudi, a pitanje je glasilo koji broj bivših partnera je za njih prihvatljiv kad je reč o novoj vezi.

Najpopularniji odgovor glasio je između osam i 12, a izabralo ga je 38 odsto žena i 37 odsto muškaraca, piše Independent"Zlatna sredina" je 10 partnera, složili su se i muškarci i žene koji su učestvovali u onlajn anketi.

Anketa sugeriše da su oni koji su imali više od 10 partnera promiskuitetni, a da su oni koji su imali manje od 10 partnera neiskusni.

Foto: Shutterstock

"Zlatna sredina" za oba pola je 10 partnera

 

Takođe, anketa je pokazala da su muškarci posebno oprezni kad naiđu na partnerku koja je spavala sa više od 10 muškaraca. Bilo koji broj partnera veći od 20 smatran je "crvenim kartonom" i kod žena i kod muškaraca. 

U okviru ankete ispitanici su odgovarali i na pitanje da li bi želeli da saznaju tačan broj partnera sa kojima je njihova voljena osoba bila intimna pre nego što su stupili u vezu. Svega 30 odsto muškaraca je odgovorilo potvrdno, a žene su bile nešto hrabrije - njih 35 odsto se izjasnilo da im ne bi smetalo da saznaju intimnu istoriju svojih partnera.

Kristijan Grant, portparol aplikacije za upoznavanje preko koje je 2016. sprovedena ova anketa, izjavio je da se stvari po pitanju broja intimnih partnera brzo menjaju.

- Mislim da svi postajemo mnogo tolerantiji i avanturistički raspoloženi. Da smo sproveli ovu anketu pre 10 godina, muškarci bi očekivali da je njihova potencijalna partnerka bila intimna sa mnogo manje ljudi - kaže Grant.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)