Zanimljivosti

BILA JE MODEL A SAD RADI KAO TAKSISTA: "Šminkam se satima pre posla, nosim haljine dok vozim i rado se slikam s putnicima!" (FOTO+VIDEO)

Džojs Todeo nosi haljine i uvek je tip-top sređena što joj je donelo stalne mušterije koje traže samo nju.

08.10.2023 11:00

BILA JE MODEL A SAD RADI KAO TAKSISTA: "Šminkam se satima pre posla, nosim haljine dok vozim i rado se slikam s putnicima!" (FOTO+VIDEO)
Prntscrn/YouTube

Džojs Todeo (33) je najlepša žena koja vozi taksi. Ona radi u Manili na FIlipinima. Ova lepotica dugo je radila kao model, a završila je i psihologiju. Kako je objasnila, postala je taksista sasvim slučajno, kada ju je jedna saradnica zamolila da je nekoliko dana vozi.

- Dok sam radila u jednoj modnoj agenciji, šefica me je zamolila da je nekoliko dana vozim po gradu kako bi pozavršavala mnoge poslove. Tako sam samo nastavila ovo da radim. Ljudima je interesantno što je žena za volanom, uopšte se ne nadaju tome. Najčešće se iznenade kad me vide za volanom, a često me zamole da se fotografišemo, pa sam počela da obraćam dodatnu pažnju na svoj izgled. Uvek sam sređena tip-top, našminkana često nosim haljine. Zahvaljujući tome došla do velikog broja stalnih klijenata koji zahtevaju da ih baš ja vozim. Često usput proćaskamo i obavezno se fotografišemo - započinje priču za medije ova žena.

Džojs je objasnila da biti taksista nije glamurozano, ali da se njoj dopada i uživa u svom poslu. 

- Dešavalo mi se da imam pozive u 2 ili 3 ujutru i otišla bih na vožnju. Noćne tarife su skuplje. Međutim dešavalo mi se da žena koju vozim kaže da će otići da usitni novac ili kupi cigarete i više se nikada ne vrati. Međutim volim kontakt sa ljudima i ponosna sam na činjenicu što sam najzgodnija žena koja vozi taksi. Ne smeta mi što se pripremam satima za moj posao, volim da izgledam lepo. Budući da imaju moj broj, mnogi klijenti koje sam vozla taksijem me zovu i kasnije da se družimo. Mnogi muškarci bi izašli sa mnom, ali nikada ne mešam posao i zadovoljstvo - dodaje uz smeh ova lepotica. 

Džojs je zadovoljna poslom taksiste ali ne planira da zauvek bude za volanom.

Kada više ne budem vozila taksi želela bih da pokrenem neki svoj biznis - objasnila je ona, a piše britanski San.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)