Ispovesti

BILA JE ZAVISNICA OD APLIKACIJA ZA ONLAJN UPOZNAVANJE: Evo šta joj se dogodilo posle sastanka s muškarcem za kog je verovala da je čovek njenih snova!

Ispovest jedne devojke može mnogima poslužiti za nauk.

23.06.2023 20:01

BILA JE ZAVISNICA OD APLIKACIJA ZA ONLAJN UPOZNAVANJE: Evo šta joj se dogodilo posle sastanka s muškarcem za kog je verovala da je čovek njenih snova!
Shutterstock

Aplikacije za upoznavanje mogu da budu mač sa dve oštrice. Može da se desi da upoznate osobu koja će zaista biti iskrena, ali u većini slučajeva to ostaje samo pusta nada. Naime, sasvim je realno i izvesno da se neko pretvara da je ono što nije, zato što je realno u mogućnosti da to čini.

Takve aplikacije mogu da budu i vrsta zavisnosti. Ukoliko se ne krećete dovoljno i živite uglavnom u virtuelnom svetu, veoma lako možete da se "navučete". Devojka koja se našla u takvoj situaciji rešila je da otvori dušu, a ovo je njena ispovest koju je podelila s čitavim svetom kao savet na koji način prevazići osećaj da nikada nećete upoznati ljubav svog života

unsplash.com

Devojka je upoznala muškarca preko aplikacije za upoznavanje

- Ja sam 29-godišnja žena. Bila sam zavisnica od onlajn aplikacija za upoznavanje i ovo je jedna od situacija koja me je razočarala. To je bio poslednji put kada sam se upustila u takvu avanturu. Upoznala sam muškarca. Svideo mi se njegov profil i slika, izgledao je savršeno i odmah smo se "povezali." Imali smo nekoliko telefonskih razgovora i činio se tako zabavnim i šarmantnim. Posle prvog sastanka bila sam šokirana i razočarana kada se pojavio u baru - počela je ona svoju ispovest.  

Kako je potom otkrila, mladić uopšte nije izgledao kao na slici, koja je verovatno bila napravljena nekoliko godina pre. 

- Tada je još imao kosu i nije imao stomak od piva. Ali nije se radilo samo o izgledu. Delovao je nadmeno i arogantno, što može biti da je i zbog nervoze. Jednostavno se nismo povezali - istakla je devojka. 

Shutterstock

Zbunjeni muškarac nije znao kako da se ponaša na prvom sastanku i to na slepo

To ju je, kako je navela, dovelo u dve dileme.

- Prvo, on mi je i dalje slao poruke da dogovorimo drugi sastanak, za šta nisam bila zainteresovana, ali mi je bilo glupo da ga odbijem jer smo toliko pričali pre nego što smo se sreli. Drugo, moje samopouzdanje je bilo na najnižem nivou. Često sam pravila pogrešne izbore i počela sam da gubim nadu. Pomislila sam da se nikada neću zaljubiti - priznala je očajna mlada žena.  

Posle godinu dana "detoksikacije" kojoj je morala da se podvrgne posle upornog višemesečnog traženja partnera putem aplikacija, ipak je istakla da ne treba odustajati posle jednog lošeg sastanka.

- Znam da je iritantno kada pomislite koliko vremena ste uložile u nekoga, ali to je sve životna škola - istakla je devojka koja je godinu dana radila na sebi kako ne bi ostala da živi s ubeđenjem da nikada neće pronaći srodnu.  

shutterstock.com

Nasmejana devojka uživa u svakom slobodnom trenutku i sada zna da će jednog dana upoznati ljubav svog života

- Čak i ako je sastanak bio solidan i dobro ste se složili, hemija mora biti prisutna. Zato nemojte da se osećate loše zbog toga što smatrate da niste pravi par. Nemojte da pristajete na drugi dejt zato što vam je žao, mislite na sebe - poručila je ona.

Za kraj je zaključila da sledeći put kada se povežete s nekim tražite video poziv i tada ćete imati mnogo realniju sliku i uvid u to ko je ta osoba.

- Nemojte da gubite nadu da se nikada nećete zaljubiti ili povezati s nekim, ima toliko muškaraca na ovom svetu. Važno je da jasno znate šta želite, ali takođe morate da budete otvorenog uma - dodala je ona. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)