Zanimljivosti

EVO ŠTA JE TRAVIS URADIO NAKON ŠTO JE SAZNAO DA JE KORTNI TRUDNA: Zbog njegovog poteza usijale su se društvene mreže (FOTO)

Na koncertu je otkrio da će postati otac, a sada su isplivale fotografije iz bekstejdža.

18.06.2023 21:10

EVO ŠTA JE TRAVIS URADIO NAKON ŠTO JE SAZNAO DA JE KORTNI TRUDNA: Zbog njegovog poteza usijale su se društvene mreže (FOTO)
instagram/kourtneykardashian

Na koncentu rok benda Blink-182 u kom svira i Travis Berker (47) njegova partnerka Kortni Kardašijan je ispred bine podigla transparent na kom piše da je trudna. Nakon prvobitnog šoka, muzičar je odmah sišao sa bine i došao da je poljubi. Publika je bila oduševljena, aplaudirali su i snimali ih.

Nastala je opšta euforija u publici, a zaljubljen par nije skidao osmeh sa lica. Fanovi su im čestitali na lepim vestima, posebno jer se zna koliko su priželjkivali prinovu. U nekoliko navrata pominjali su i kako će otići na veštačku oplodnju ukoliko im prirodnim putem ne uspe da sE ostvare kao roditelji.

Prntscrn/YouTube

Kortni i Travis venčali su se čak tri puta

Tokom celog dana fanovi Kardašijanki govorili su o novinama u životu popularne porodice, a sada ih je i sama Kortni dodatno razgalila objavivši niz fotografija nastalih na koncertu, ali i kasnije u bekstejdžu.

 

Na njima se vidi koliko je Travis uzbuđen zbog vesti koje je saznao. Kortni nije ispuštao iz naručja, a u nekoliko trenutaka je palicama za bubanj dodirivao njen trudnički stomak. Sve vreme nisu skidali osmahe sa lica i videlo se koliko su im vesti o dolasku bebe dodatno osnažile ljubav.

Podsetimo, Kortni već ima troje dece sa svojim bivšim partnerom Skotom Dizikom, dok Travis ima dvoje dece sa bivšom suprugom Šano Moakler.  Travis i Kortni prošle godine venčali su se tri puta. Prvi put to su obavili u Las Vegasu, zatim u SAD-u građansko venčanje, nakon čega je upriličena raskošna ceremonija u Portofinu. Barker je zaprosio Kortni u oktobru 2021. godine na plaži u Montesitu u Kaliforniji.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)