Zanimljivosti

MAJKA IZ PAKLA! Otkriveno kroz kakav je užas prolazila čuvena manekenka i kako ju je najvažnija žena u životu izgladnjivala: Samo ovo je smela da pojede kad skapava od gladi! (FOTO/VIDEO)

Majka lepotica Bele i Điđi Hadid, Jolanda Hadid, "razapeta" je na društvenim mrežama zbog načina na koji je odgajala svoje ćerke.

18.06.2023 13:01

MAJKA IZ PAKLA! Otkriveno kroz kakav je užas prolazila čuvena manekenka i kako ju je najvažnija žena u životu izgladnjivala: Samo ovo je smela da pojede kad skapava od gladi! (FOTO/VIDEO)
Tanjug/AP

Jolandina "bademova dijeta", poznata i kao "Almond Mama" (engl. badem mama), postala je popularna zbog viralnog videa koji prikazuje tu ženu, inače majku čuvenih manekenki Bele i Điđi Hadid, kako jednu od njih savetuje da umesto obilnog obroka u trenucima kada je gladna pojede samo dva badema. Klip je prvi put prikazan u emisiji rijalitija "Prave domaćice s Beverli Hilsa" (Real Housewives of Beverly Hills) u novembru 2013, a postao je viralan na Jutjubu i Tviteru godinama kasnije.

Na Tviteru su se pojavili mnogi tvitovi koji se odnose na Jolandu i kulturu ishrane. Korisnici su govorili da ih Jolanda "zastrašuje" i iznosili su uvredljive komentare o njoj. Ti tvitovi su privukli na hiljade lajkova i pokrenuli diskusije o kulturi ishrane i slike tela, a ovo su samo neki od njih:

Jolanda je sama prizvala pažnju u TikTok videu koji je objavila u septembru 2022. godine. U videu se vidi kako jede bademe, a uz to je napisala "#worstmomever" (najgora mama ikad). Video je privukao na stotine hiljada pregleda, lajkova i komentara, od kojih su neki izražavali divljenje za navodnu sposobnost održavanja vitke figure.

U intervjuu za časopis "People" u oktobru 2022. Jolanda je rekla da je razgovor sa Điđi bio izvučen iz konteksta. Objasnila je da je pre toga imala operaciju uklanjanja implanta iz grudi i da sada ima poteškoće da se seti tačnog razgovora sa ćerkom.

Generalno gledano, viralni videi sa Jolandom Hadid i njenim savetima upućeni Điđi o konzumiranju dva badema doprineli su njenom povezivanju sa kulturom ishrane i podržavanjem anoreksije. Međutim, Jolanda je sama izjavila da je situacija bila netačno predstavljena i neshvaćena.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)