Zanimljivosti

SKINUO SE LEONARDO DIKAPRIO I ZAPREPASTIO FANOVE: Ovim telom je čuveni glumac zaveo svetske lepotice! (FOTO/VIDEO)

Oskarovac koji je povezivan sa nekim od najlepših dama sveta, i to onima mnogo mlađim od sebe, ovih dana uživa na jahti na Ibici, gde je pokazao čime raspolaže.

06.06.2023 20:01

SKINUO SE LEONARDO DIKAPRIO I ZAPREPASTIO FANOVE: Ovim telom je čuveni glumac zaveo svetske lepotice! (FOTO/VIDEO)
Tanjug/AP

Glumac Leonardo Dikaprio (48) snimljen je kako se baškari na skupocenoj jahti na Ibici u Španiji, gde je, kako ocenjuju svetski mediji, pokazao svoju zanosnu figuruOskarovac (48) se opuštao na brodu vrednom više miliona dolara u svetloplavim kupaćim gaćicama, koje su dodatno istakle njegov preplanuli ten. Skinuo je košulju da bi ravnomerno pocrneo i pokazao svoju atletsku građu i mišićave grudi, što je poprilično iznenadilo njegove fanove, budući da on nikada nije bio od glumaca koji forsiraju treninge i teretanu. 

 

 

Njegov dan na odmoru počeo je nakon što je objavljeno da je provodio vreme sa svojom bliskom prijateljicom, supermodelom Irinom Šajk.

Leo i Irina (37), koja ima dete sa glumcem Bredlijem Kuperom, bili su na rođendanskoj proslavi Naomi Kembel na Filmskom festivalu u Kanu ranije ovog meseca.

Ruski supermodel, koja živi u Njujorku, takođe je bila među onima koji su prisustvovali premijeri Leovog najnovijeg filma, "Ubice cvetnog meseca" (Killers of Flower Moon).

Poznaju se dugo i oboje su bili na festivalu muzike i umetnosti Kočaela ovog proleća. Međutim, oni i dalje tvrde da su "samo prijatelji".

Sa svojih 37 godina, Irina je malo starija od glumčevih uobičajenih "prijateljica", jer Leo obično izlazi sa ženama mlađim od 25 godina. On je, podsetimo, nedavno povezivan i sa modelom Điđi Hadid nakon što je par primećen na istim događajima i zabavama nekoliko puta. Izvori su rekli da su Đigi, koja ima ćerku Kai (2) sa bivšim partnerom Zejnom Malikom, i Leo i dalje u prijateljskim odnosima i sastaju se kada im vreme dozvoljava. 

- Đigi i Leo se i dalje druže i razgovaraju kada im vreme to dozvoljava. Jolanda i Bela (prim. aut. Đišine majka i sestra) znaju da je Đigi sposobna da sama donosi zdrave odluke i podržavaju je, a njen glavni prioritet je njena devojčica - rekao je dobro obavešten izvor.

Kako je dodao za Entertainment Tonight: "Njena ćerka je na prvom mestu i na čelu njenog života.“

Manekenka se, inače, rastala od Zejna Malika 2021. nakon šest godina i uzela je pod svoje njihovu ćerku Kai.

Đigi i Leo su ponovo pokrenuli glasine o zabavljanju nakon što su viđeni na istoj zabavi posle dodele Oskara. Bila je u pitanju zabava Bijonse i Džej Zija u legendarnom Šato Marmontu. Pre toga Đigi je primećena kako izlazi sa žurke uoči dodele Oskara u Los Anđelesu na kojoj je bio i glumac Dikaprio.

U međuvremenu, Leo je nedavno odgovarao i na pitanja novinara kada su u pitanju tvrdnje da se viđa sa Majom Džamom, zvezdom serijala "Love Island". On je negirao te glasine nakon čega je izvor za "The Sun" rekao da su u kontaktu i da su bili na nizu sastanaka.

- Oboje su nedavno izašli iz dugih veza, tako da niko od njih ne žuri, zabavljaju se, pa neka vreme pokaže svoje - rekao je izvor blizak paru.

Inače, novi film Martina Skorsezea, ''Ubice cvetnog meseca'' (Killers of The Flower Moon), dobio je devetominutne ovacije tokom svetske premijere filma na Kanskom festivalu. Film u trajanju od skoro tri i po sata adaptacija je istoimene knjige Dejvida Grana. Radnja je smeštena u Oklahomu 1920-oh godina i prikazuje serijska ubistva pripadnika bogate Osage nacije, urođenika koji su živeli na tom području.

Skorsezeu su se na projekciji pridružili kolege glumci, Leonardo Dikaprio, Robert Deniro i Lili Gledston.

- Nikada nisam doživeo ovako nešto - rekao je Skorseze publici nakon aplauza.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)