Zanimljivosti

SKINUO SE LEONARDO DIKAPRIO: Holivudski zavodnik pustio stomak, fanovi razočarani, razapet i zbog baškarenja na jahti (FOTO)

Poznatom glumcu je krstarenje jahtom u blizini ostrva Sent Barts postalo novogodišnja tradicija, međutim, malo ko je očekivao da će se naći na meti takvih kritika.

04.01.2023 18:01

SKINUO SE LEONARDO DIKAPRIO: Holivudski zavodnik pustio stomak, fanovi razočarani, razapet i zbog baškarenja na jahti (FOTO)
Tanjug/AP

Glumac Leonardo Dikaprio (48) Novu godinu dočekao je ni manje ni više već na luksuznoj jahti nedaleko od najpopularnijeg ostrva Sent Barts, i to u društvu nekolicine mlađanih lepotica u bikinijima. Poznatom Oskarovcu, koji je to prestižno filmsko priznanje osvojio ulogom u filmu “Povratnik”, više se ne može ući u trag sa kojom je mladom damom u vezi od kad je u avgustu ostavio dugogodišnju devojku Kamilu Morone i to samo mesec dana nakon što je manekenka napunila 25 godina. Poslednjih meseci on je bio u vezi i sa manekenkom Điđi Hadid (27), da bi sada navodno već bio u zagrljaju mladoj glumici Viktoriji Lamas (23).

Leonarda inače prati reputacija da nikada nema devojku koja je starija od 25 godina, a on je snimljen kako sa Viktorijom ulazi u automobil krajem prethodne godine. Novinarima i fotografima posebno je bila zanimljiva činjenica da su Leonardo i Viktorija odvojeno napustili Birds Street Club nakon druženja, ali su na kraju ušli u isti automobil. Uprkos svim glasinama i komentarima na internetu, izvor blizak glumcu tvrdi da Leonardo i Viktorija nisu par, već su navodno to veče samo bili u istom društvu. 

https://www.instagram.com/p/Cm96jC_u8aJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Leo je u susret Novoj godini snimljen kako se u poznatom letovalištu šetka u plavom šorstsu za kupanje, a iako ga još koja godina deli od pedesetih on očigledno ne haje mnogo što je pustio stomak. Ta činjenica, kako se čini, očigledno ne smeta ni njegovim upola mlađim partnerkama. Društvo mu je pravila nekolicina prijatelja, među kojima je bila i glumica Madison Hedrik, verenica njegovog prijatelja Džoa Nahmada. Oni su razgovarali više puta, a primetno je da je Hedrikova uživala u Leonardovom humoru.

Dikaprio je poznat kao veliki zagovornik zaštite životne sredine, a koliko daleko ide njegova posvećenost svedoči i to što se ubraja u glumce koji navodno "ne mirišu najbolje", budući da se navodno tušira jednom do dvaput nedeljno da ne bi trošio previše vode. On, takođe, uopšte ne koristi dezodorans jer to, kako tvrdi, "šteti prirodi". Baš iz tog razloga njegovo šepurenje po luksuznoj jahti nije moglo da prođe bez prozivki zaštitnika životne sredine, koji Lea optužuju da je licemer.

Međutim, čini se da je glumac navikao na te prozivke budući da je i prošlu novu godinu takođe dočekao na jahti koja pripada švajcarskom farmaceutskom milijarderu Ernestu Bertareliju. Samo jedno punjenje rezervoara te jahte košta 285.000 evra, a procenjuje se ona proizvodi i 238 kg ugljendioksida po milji (1,6 kilometara), skoro onoliko koliko prosečan automobil emituje za dva meseca. Jedina uteha je možda u tome što je jahta veći deo vremena provela usidrena kako bi Leo stigao da se okupa i uživa u sunčanju sa lepoticama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)