Zanimljivosti

KO JE KOPIJA, A KO ORIGINAL? Maja, Seka i Prija ovim potezom izazvale buru komentara, kako je moglo to da im se desi?

U susret novogodišnjim praznicima pevačice su se, što za najavu gostovanja ili snimanja spota, odlučile za gotovo identične stajlinge.

17.12.2022 19:03

KO JE KOPIJA, A KO ORIGINAL? Maja, Seka i Prija ovim potezom izazvale buru komentara, kako je moglo to da im se desi?
Vladimir Lukić, Dragan Kadić

Koža je uvek pravi izbor ukoliko se opredeljujete za obuću ili jaknu. Mnoge pevačice se opredeljuju upravo za nju u hladnim zimskim danima, a po pitanju nastupa, korak paralelno sa kožom drži i lateks.

Seka Aleksić je objavila novi album i rešila je da u susret novogodišnjim praznicima obraduje i fanove. Ona vredno nastupa uoči nastupajuće novogodišnje noći, tako da je neretko dan za danom u drugoj državi. Pevačica se ovoga puta, za sledeće gostovanje koje ima,  opredelila za crnu haljinu od lateksa koja je u vidu topa, ide skroz uz telo i doseže do ispod kolena. Aleksićeva se i fotografisala otpozadi gde je primetan veliki šlic koji je tek delimično otkopčan. Crne lateks rukavice nisu izostale, kao ni nadogradnja kose koja joj je dosezala maltene do kolena. Preduga kosa inače je Sekin zaštitni znak poslednjih meseci, a izgleda da se i njenim fanovima sviđa.

 

 

"Seko, kraljice, majko, odakle ti toliko upornosti, snage, energije, silna snimanja, nastupi, čas Bg, čas Berlin, divim ti se! "

"Šiške ti super stoje!"

" Prelepa si, ista Kleopatra!"

"Kakav si ti zmaj!"

"Samo grmiš i ne staješ!" , poručili su joj fanovi.

Aleksandra Prijović je još jedna pevačica koja je propratila trenutne trendove. Ona je pak najavila nastup dan posle dočeka Nove godine, a za tu priliku opredelila se za izdanje u crnoj koži od glave do pete. Ona je tako ponela kožne helanke koje je uparila uz kožnu jaknu koja je imala prišiven i kožni karner i ličila je na mantil. Karner se asimetrično širio ka leđima, gde je i bio najduži. Prija je celokupnu kombinaciju začinila kraćim čizmama koje su imale veliku platformu i visoku, širu štiklu, a ponela je i malu crnu tašnu. Aleksandra je kosu vezala u rep, a od šminke nije  izostao crni "smouki" koji je propratio ceolokupan stajling. Mnogi su se složili da je posetiocima reprize najluđe noći, svakako zagarantovan dobar provod uz Priju.

 

 

Maja Berović je treća pevačica koja je ponela specifičan stajling uoči snimanja spota. One se odlučila za unikatni dugi mantil od lateksa koji je specifičnog kroja. Naramenice su vidno nabrane i stoje visoko, rukavi su uski, a sam mantil je A-kroja i postepeno se širi. On prijanja maltene do zemlje, ustručen je, dok mu je postava zlatna. Maja je ispod njega ponela pantalone u istoj boji i materijalu, a čizme koje su identične se stapaju u kompletnu priču. U gornjem delu pevačica je ponela jedino brishalter, koji ne dolazi do izražaja toliko budući da je mantil zakopčan, a celokupan aksesoar je začinila i crnim rukavicama od lateksa.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)