Zanimljivosti

SVET BRUJI O NOVOJ AFERI PRINCA VILIJAMA: Viđen je s ćerkom Donalda Trampa, svi pričaju o reakciji Kejt Midlton! (FOTO)

O venčanju jordanskog prestolonaslednika, princa Huseina, i njegove izabranice princeze Rajve i dalje se priča, a razlog su princ Vilijam i Kejt Midlton.

06.06.2023 10:14

SVET BRUJI O NOVOJ AFERI PRINCA VILIJAMA: Viđen je s ćerkom Donalda Trampa, svi pričaju o reakciji Kejt Midlton! (FOTO)
Tanjug/AP

Britanska kraljevska porodica već duže vreme krasi naslovnice širom sveta. Unuci i naslednici pokojne kraljice Elizabete II doneli su mnogo razloga za brigu Kruni, pa se uvek iznova u javnosti pojavljuju informacije koje prete da naruše njen ugled. 

Poznato je da su se princ Hari i njegova supruga Megan Markl javno odrekli kraljevskih obaveza i preselili se u Sjedinjene Američke Države, međutim, princ Vilijam, koji je, po merilima britanske javnosti, prototip "savršenog" muškarca, nedavno je dospeo na naslovne strane medija širom sveta zbog navodne afere sa manekenkom, markizom od Čomlija. On se pobrinuo da sve tračeve poveze s tom damom ignoriše, te se ni u jednom intervjuu nije oglašavao po tom pitanju, međutim, oštra oka paparaca ne miruju, pa su naslednika krune i na jednom od nedavnih događaja uhvatili u potencijalno nezgodnoj situaciji.  

Naime, pored brojnih znamenitih ličnosti koje su uveličale prošlonedeljni važan dan jordanskog prestolonaslednika princa Huseina, koji je izgovorio sudbonosno "da" svojoj izabranici Rajvi Al Saif, pažnju su privukli supružnici Kejt Midlton i princ Vilijam. Vilijam je bio formalno obučen, kako pravila nalažu, dok je Kejt imala ružičastu lepršavu haljinu i zasenila je brojne zvanice na pomenutom događaju.

Međutim, Vilijam je ponovo uspeo da privuče pažnju medija i zvanica. Primećen je kako ćaska sa ćerkom bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa. Izgledali su veoma prisno i nisu mogli da sakriju zadovoljne osmehe koje su razmenjivali tokom razgovora. Definitivno nisu ostali imuni jedno na drugo, što je javnost ostavilo u šoku. 

Iako ne postoje informacije da li je par nastavio da komunicira i ostatak večeri, mediji su primetili prekoran pogled Kejt Midlton koji je ona uputila suprugu, budući da joj je ostao iz lađa kako bi komunicirao s Ivankom. 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

 

Ivanka Tramp, koja se pojavila sa svojim suprugom Džaredom Kušerom nosila je očaravajuću svetloplavu haljinu i nije ostala ravnodušna na šarm ozbiljnog i uglađenog Britanca. 

Podsetmo, već četiri godine unazad šuška se da je princ Vilijam u tajnoj vezi sa manekenkom Rouz Hanberi, inače markizom od Čomlija. Sumnja se da su i Dan zaljubljenih proveli zajedno, gde joj je on poklonio bisernu ogrlicu, međutim, još ne postoje nikakvi dokazi da je Vilijam neveran svojoj supruzi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)