Zanimljivosti

PRINC VILIJAM SE POŽALIO NA UŽASNE BOLOVE, JEDVA JE HODAO TOKOM KRUNISANJA ČARLSA: Evo šta se krije iza njegove bolne grimase (FOTO)

Javnost je danima brinula zbog zdravstvenog stanja prestolonaslednika britanske krune.

13.05.2023 11:01

PRINC VILIJAM SE POŽALIO NA UŽASNE BOLOVE, JEDVA JE HODAO TOKOM KRUNISANJA ČARLSA: Evo šta se krije iza njegove bolne grimase (FOTO)
Tanjug/AP

Tokom nedavnog susreta sa prijateljima na koncertu u dvorcu Vindzor, povodom krunisanja kralja Čarlsa III, mnogi su primetili da se princ Vilijam kretao usporeno i sa grčem na licu. Kako se požalio prijateljima, on je trpeo užasne bolove i jedva je ustao iz kreveta.

Javnost se zabrinula za Vilijamovo zdravlje, a odmah su počele spekulacije o uzroku njegovih bolnih grimasa. Međutim, ubrzo je stigao i odogovor od princa lično.

U razgovoru sa bivšim engleskim fudbalerom Luterom Blisetom kraljević je priznao da ima upalu mišića koju je zaradio igrajući fudbal nedelju dana ranije.

Vilijam obožava fudbal

Kako piše britanski Helou, princ od Velsa se požalio da nedelju dana nije mogao normalno da hoda.

- Razgovarao sam sa princom Vilijamom i rekao mi je da ima užasnu upalu mišića posle fudbala. Rekao je da je igrao fudbal nedelju dana ranije i da ne može normalno da hoda. Ipak sam ga pozvao da nam se pridruži na fudbalu i on je rekao da bi to baš voleo - otkrio je Bliset koji rekreativno igra u bivšem klubu Votfordu.

Princ od Velsa je veliki fan fudbala i vatreni navijač Aston Vile. Često je viđen na fudbalskim utakmica ovog kluba, a rado i sam trenira kad mu se za to ukaže prilika. 

Ljubav prema ovom sportu od njega su nasledili i njegova deca princ Džordž i princeza Šarlot koja kao i njen otac navija strastveno gledajući najpopularniji sport na svetu.

- Neke od najvećih prijatelja stekao sam na fudbalu. To su mi najlepše uspomene. Sećam se kako sam igrao fudbal u školi sa oko 60 učenika, igrali smo sa više lopti i bilo je izuzetno zabavno - rekao je jednom prilikom brinanski kraljević.

Džil ga zbrisala sa terena 

Drugom prilikom Vilijam je priznao da najlepše uspomene iz detnjstva nosi upravo sa fubala.

- Lepo je kad samo iz čiste zabave i zadovoljstva jurcate za loptom. Ja sam defanzivac, uvek sam nekako pozadi ali mi se dopada to što moram da se borim na terenu - otkrio je princ Vilijam.

Prošlog leta mnogima nije bilo jasno otkud se on pojavio na oproštajnoj utakmici Džil Skot. Ispostavilo se da se njih dvoje znaju godinama i da su svojevremeno imali žestok okršaj na terenu.

- Zadovoljan sam što više neće biti klizanja tokom prijateljskih mečeva - rekao je tada Vilijam grleći Skot a mnogi su se zapitali o čemu on to priča.

Ispostavilo se da su deset godina kasnije igrali utakmicu kad je Džil bez pardona proklizala i "zbrisala" princa Vilijama sa terena. On je tom prilikom zadobio lakšu povredu, ali se nije naljutio jer je znao da se sve to dogodilo u žaru igre.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)