Zanimljivosti

DA LI JE OVO PRIMERENO IZDANJE ZA JEDNU PRINCEZU? Kejt Midlton ponovo u centru pažnje, svi govore o jednom njenom potezu (FOTO)

Dan nakon krunisanja kralja Čarlsa III u dvorcu Vindzor priređeno je veliko slavlje, a najviše pažnje privukla je supruga princa Vilijama.

08.05.2023 16:01

DA LI JE OVO PRIMERENO IZDANJE ZA JEDNU PRINCEZU? Kejt Midlton ponovo u centru pažnje, svi govore o jednom njenom potezu (FOTO)
Tanjug/AP

Kralj Čals III krunisan je u subotu, a dan kasnije, povodom te svečanosti, priređen je i koncert koji se održao na imanju u sklopu dvorca Vindzor. Kralja Čarlsa III i kraljicu Kamilu dočekali su obožavatelji koji su im klicali dok je kraljevski par mahao i smešio se, ali jedna dama ponovo je odvukla svu pažnju. Reč je o princezi od Velsa Kejt Midlton, koja, čini se, gde god da se pojavi ukrade šou. Kejt je prva princeza od Velsa posle princeze Dajane, a izgleda da je ona i dostojna naslednica čuvne Lejdi Di, pa se o njenim modnim odabirima naširoko priča i posle događaja. Međutim, dok je jedni hvale, drugi razmatraju da li je njena odluka ispravne s obzirom na titulu koju nosi.

Naime, kraljevska porodica je dan nakon svečane ceremonije u Vestminsterskoj palati provela nešto opuštenije popodne u zamku Vindzor, a uveče je upriličena velika fešta. Kejt se ovom prilikom odlučila za odelo svoje omiljene modne kuće Aleksandar Mekvin. Ona je ponela zvonaste crvene pantalone visokog struka uz koje je uklopila crvenu blizu i sako u istoj boji. Kako odstupanja od boje ne bi uopšte bilo i salonke visokih potpetica i tašnica su bile u istoj nijansi crvene boje. 

 

 

Mnogi su pohvalili unikatni asimetrični sako koji je vojvotkinja ponela. Ovaj komad garderobe je bio strukiran, išao je uz telo i bio je na preklop, a samo jednim dugmetom se pridržavao na kukovima zgodne vojvotkinje od Kembridža. Kejt se, kao i uvek, opredelila za svedeniju šminku zemljanih nijansi, a dugu kosu pustila je da opušteno pada. Detalj kojim je osvežila celokupan stajling bila je zlatna ogrlica u vidu deteline sa četiri lista.

Kejt je najvoljenija princeza posle Dajane, a narod je voli i zbog činjenice što ona ne krije da su njene mnoge odevne kombinacije lako uklopive i nosive u različitim prilikama, a tako je bilo i ovaj put. Naime ovaj crveni komplet je Midltonova već nosila na događaju krajem januara, ali to je nije sprečilo ni da ga ponese na koncertu u slavu krunisanja, na kojem su nastupile mnoge poznate ličnosti među kojima i grupa Take That, pevačica Kejti Peri, pevač Lajonel Riči i drugi. Da li jedna princeza sme sebi da dopusti da 

 

 

Cela kraljevska porodica uživala je u organizovanom programu tog popodneva, a lutke iz čuvenog Mapet šoua pobrale su najviše aplauza, pošto su se pojavile usred samog koncerta. Gospođica Pigi i žabac Kermit su iznenadili publiku kada su prekinuli voditelja Hjua Bonvila na pola njegove prezentacije, što je izazvalo gomoglasan smeh, naročito među članovima kraljevske porodice. Vilijam i Kejt su uživali u programu, naročito u zabavnom skeču. 

Džeki Pres, koja se bavi čitanjem sa usana, otkrila je šta je kraljevski par rekao jedan drugom. Kejt se u jednom trenutku okrenula ka svom suprugu Vilijamu i rekla mu: "Ovo je zaista smešno, oduševljena sam!"

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)