Zanimljivosti

BESRAMAN POTEZ MEGAN MARKL KOJI JOJ HARI NEĆE OPROSTITI: Isplivao snimak sa sahrane kraljice Elizabete, ovo je nedopustivo! (VIDEO)

Uoči krunisanja kralja Čarlsa III otkrivene su nove šokantne tajne koje će tek uzdrmati britanski dvor.

27.04.2023 13:01

BESRAMAN POTEZ MEGAN MARKL KOJI JOJ HARI NEĆE OPROSTITI: Isplivao snimak sa sahrane kraljice Elizabete, ovo je nedopustivo! (VIDEO)
Foto: Tanjug/AP

Do krunisanja novog britanskog vladara ostalo je manje od deset dana, a skandali u kraljevskoj porodici se samo nastavljaju. Dok ce selokupna javnost priprema za 6. maj kada će Čarls i zvanično postati kralj, internetom kruži skandalozni snimak na kojem je glavna akterka Megan Markl.

YouTube/printscreen Netflix

Megan i Hari unovčili su privatnost na nekoliko načina

Kako se kraljevska porodica još nije oporavila od Harijevih memoara i dokumentarca koji su snimili on i njegova supruga, čini se da će nakon ovog snimka tek da se napravi još veći jaz. Naime, sve je snimljeno tokom sahrane kraljice Elizabete II. Na kadrovima se može videti kako vojvotkinja od Saseksa u nekoliko poteza krši sve moguće kraljevske protokole. Prvo se grlila sa jednom građankom koja je došla da oda poslenju počast kraljici, potom je uzela cveće od nekog fana, a sve ovo je prošlo bez ikakve provere obezbeđenja. 

 

 

Ovakvo njeno ponašanje nije jedini problem. U kadrovima koji zumiraju Megan, vidi se jedan veoma šokantan detalj na njenoj haljini. Kako se čini, ona je ispod nje imala snimač kojim je uspela da usnimi materijal za dokumentarac i to bez ičije saglasnosti. To nije prošlo neopaženo te je javnost zgrožena ovim njenim potezom i time koliko daleko je spremna da ide zarad popularnosti. Dok je Hari bio vidno utučen zbog smrti voljene bake, Megan je razmišljala kako da tu situaciju što bolje unovči.

Ovaj snimak objavljen je na TikToku, a komentari ispod njega ne prestaju da se nižu.

- Ova žena ništa ispravno ne može da uradi -

- Ona nije svesna da je udata za princa -

- Čini mi se kao da namerno radi sve što bi moglo da iznervira kraljevsku porodicu -

- Ostavite je na miru, samo je želela da bude ljubazna -

- Gde je obezbeđenje da ovo spreči ?-

- Mogla je da ugrozi život i sebi i Hariju, kako ne razmišlja o tome ? - samo su neki od brojnih komentara.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)