Zanimljivosti

OVO JE MEGAN MARKL PRE PRINCA HARIJA: Mrežama kruži snimak koji sve dokazuje! (VIDEO)

Bivša američka glumica je na meti kritika da je toliko isfolirana da čak glumi i sreću u braku, a to navodno dokazuje i video-zapis koji je počeo da kruži društvenim mrežama.

26.03.2023 14:01

OVO JE MEGAN MARKL PRE PRINCA HARIJA: Mrežama kruži snimak koji sve dokazuje! (VIDEO)
Ap photo

Megan Markl (41) drastično je promenila svoje ponašanje, izgled i oblačenje nakon što je 2016. upoznala britanskog princa Harija. Kako je više puta i sama isticala u intervjuima na crvenom tepihu bivša glumica je volela neobavezan stil oblačenja, nosila je japanke i nije bila pristalica vezivanja, posebno nakon što se 2013. razvela od glumca i producenta Trevora Engelsona s kojim je u braku bila dve godine.

U izjavi koju je dala na crvenom tepihu u tom periodu Megan je nosila se*si crnu haljinu, a kosu je pokupila u konjski rep. Na Instagramu se pojavila njena izjava uz natpis: "Megan Markl pre nego što je upoznala princa Harija“.

- Neobavezan i opušten život bez vezivanja je deo onoga što ja jesam. Tako se oblačim i ponašam jer me to opušta – rekla je tada Megan.

Međutim, nakon što je na sastanku koji su im ugovorili prijatelji 2016. upoznala princa Harija sve se promenilo.

Od njene opuštenosti nije ostalo ni traga, a odluku da vodi neobavezan život bez preteranog vezivanja promenila je u trenu zarad udaje za princa Harija. Napustila je filmsku industriju, odrekla se bloga o velnesu koji je ranije radila i pobrisala sa mreža sve golišave fotografije.

Međutim, novostečenu popularnost vojvotkinja od Saseksa je i te kako umela da unovči kroz Netfliksov dokumentarac na kome su ona i princ Hari zgrnuli milione.

Podsetimo, Megan je često na meti kritika onih koji tvrde da je ona odavno radila na tome da postane poznata preko britanske kraljevske porodice i da je radila sve ne bi li se približila mladom kraljeviću. Navodno je sve što je usledilo bilo isfolirano, kao i njene tvrdnje u pomenutom dokumentarcu da se nikada nije navikla na stroge kodekse ponašanja na Dvoru, koji su ubrzo nakon venčanja i napustili. Pojedini njeni kritičari idu toliko daleko da tvrde da je čitav njen odnos sa Harijem isfoliran i da je njoj najvažnija njena popularnost, a ne ljubav, kako inače tvrdi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)