Zanimljivosti

MEGAN OSTAVILA HARIJA ZBOG NOVCA: Nova drama vojvode od Saseksa i njegovo posrnuće nakon objavljenih memoara (FOTO)

Dok se nedeljama govori o ispovesti princa, njegova supruga donela je drastičnu odluku o kojoj bruji cela javnost.

06.02.2023 21:05

MEGAN OSTAVILA HARIJA ZBOG NOVCA: Nova drama vojvode od Saseksa i njegovo posrnuće nakon objavljenih memoara (FOTO)
Tanjug/AP

Poslednjih nedelja mnogo se govori o tome da princ Hari i njegova supruga Megan Markl nisu u najboljim odnosima, te da postoje izvesni problemi u njihovom braku. Tome u prilog ide podatak da Megan prethodnih nedelja, dok je vojvoda od Saseksa imao promotivne intervuje svoje knjige "Rezervni", nije bila naročito u centru pažnje, što je podgrejalo glasine da njihov odnos nije baš najbolji.

Tanjug/AP

Megan je pratila na svaim događajima do skoro princa Harija

 

Sa druge strane, prema magazinu "Heat", Megan je odlučila da promeni "ploču" i da se drži malo dalje od cele situacije kako bi promenila percepciju javnosti o sebi. Naime, budući da je do skoro bila etiketirana kao senka svog supruga koja mu "diše za vratom", odlučila je da se drži malo po strani kako bi je svi videli kao posebnu jedinku. Osim toga, ona navodno smatra da bi držanje podalje od Harija dalo učinak, te njima donelo mnogo poslovnih poduhvata

Kako ističu mediji vojvoda od Saseksa nema ni približno isti broj prijatelja u Americi kao što je imao u Britaniji te da je odvajanje Megan od njega prilično velika promena, budući da je navikao da ga ona prati svuda gotovo tri godine. 

Tanjug/AP

Izlazak Harijeve knjige je po proceni Megan odličn način da se povuče kako bi oni dobili nove poslovne poduuhvatie

Svedoci smo da je Megan pomno pratila svaki Harijev korak, te da su u javnosti stalno viđani zajedno. Mnogi su im čak i zamerili držanje za ruku kada su prisustvovali sahrani pokojne kraljice Elizbete II, ali dvoje supružnika, barem prema rečima stručnjaka za govor tela na ovaj način odaju sliku privrženosti i skladnog odnosa. Ipak, čini se da su napokon shvatili da je bolje da malo "spuste loptu" barem zbog poslovnih projekata koji bi im bili naklonjeniji ako istupaju odvojeno.

Odsustvo Megan Markl tamo gde su je svi najviše očekivali je nateralo "zle" jezike da ispredaju priče kako se kraljevski par sprema za razvod

Javnost je skoro šokirala informacija da je jedan vidovnjak analizirao brak vojvode i vojvotkinje od Saseksa, otkrivši da bi on mogao uskoro da "puca" te da će na kraju dovesti do rastanka supružnika. Kako je u svojim predviđanjima naveo, to bi moglo princa Harija da pretvori u problematičnog čoveka i ponovo ga vrati porocima kojima nije odolevao u mladosti.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)