Zanimljivosti

PROGOVORILA ŽENA SA KOJOM JE PRINC HARI IZGUBIO NEVINOST: Nakon dve decenije ćutanja oglasila se Saša Volpol, zbog ove afere strahuje za bezbednost! (FOTO)

Putem prepiske sa prijateljima saznala je da je njen bivši partner otkrio njihovu vezu, te zamalo pala sa sofe zbog toga.

05.02.2023 10:47

PROGOVORILA ŽENA SA KOJOM JE PRINC HARI IZGUBIO NEVINOST: Nakon dve decenije ćutanja oglasila se Saša Volpol, zbog ove afere strahuje za bezbednost! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Memoari princa Harija uzdrmali su javnost i sve koji su u njima spomenuti i koji su na ovaj ili onaj način prošli kroz njegov život. Jedna od njih je i Saša Volpol, četrdesetogodišnjakinja i majka dvoje dece koja je bila u vezi sa Harijem davne 2001. godine i o kojoj je počeo da bruji svet tek nakon što je princ Hari izdao knjigu. O dugo sakrivanom odnosu među njima, saznala je gledajući televiziju kada joj je stiga poruka od prijatelja. Žena sa kojom je Hari navodno izgubio nevinost revoltirana je zato što je, kako kaže, o tome ćutala 21 godinu i zato jer joj je Hari prijatelj i iz poštovanja prema njemu. Od svega što je iz knjige saznala Saši je najviše krivo što je ulazio u detalje opisujući gde se i kako dogodila njihova avantura .

Volpol ističe kako je narušeno njeno pravo na privatnost te da je ono pretvoreno u "krstaški rat" u Harijevom postkraljevskom životu u Kaliforniji.

 

 

- To je njegova priča i on ima prvo da piše šta hoće. Nije me imenovao, ali ljudi koji su bili tu te noći ili jednostavno deo tog društva mogu da otkriju da sam to ja. Možda je Hari mogao da razmisli o tome pre objavljivanja. Mogao je da me nađe da je pokušao- kaže Volpol, a prenosi Dejli mejl.

Čini se da princ ovde nije puno razmišljao o narušavanju prava na privatnost kada su drugi u pitanju, on je vrlo posvećen svojoj i privatnosti porodice kada su on, Megan, Arči i Lilibet u pitanju,.Još davne 2016. godine kada je dao intervju za BBC rekao je da "svako ima pravo na privatnost" i da je interesovanje za njegov život " nepotrebno."

 

 

Saša sada živi mirnijim i povučenijim životom sa suprugom i dvoje dece u Viltširu. Kako kaže, njen život je preokrenut samo zbog četiri rečenica iz knjige. 

Opravdano, ona strhuje da bi kamere i novinari mogli da okupiraju njen dom i kaže da se plaši te pomislli svaki put kada prođe neki automobil kroz njeno selo. Kao i princ Hari, koji je udaljen na drugom kontinentu i Saša je otkrila da ima potrebu da zaštiti svoju decu jer je jednom osetila ukus medijske pažnje kada je uslikana na Polo utakmici sa Harijem 2001. godine.

- Želela sam da preuzmem kontrolu nad situacijom pre nego ona preuzme kontrolu nada mnom zbog čega otkrivam, da ja sam žena koja je uzela Harijevu nevinost. Nikad ne bih progovorila da Hari nije. Ja nisam takva osoba. Da sam htela da pričam o tome, odavno bih - kaže Saša.

Od svega što je Hari o njoj izneo u knjizi Saši je zasmetala etiketa "starije". Kako kaže, možda je za njega tako delovala, jer je bio maloletan iako je razlika između njih bila 3 godine a možda zato jer je ljude hteo da odvrati od traga ka njoj.

 Saša je ispričala i svoju verziju događaja od noći kada je među njima planula strast i kada je kraljević izgubio nevinost. Ona otkriva da je Hari bio taj koji je napravio prvi potez, što je dovelo do njihovog „spontanog i iskričavog“ seksa u polju iza paba u selu Norton u Viltširu. Za to vreme njegov telohranitelj bio je u potrazi za njim u pozajmljenom Ford Fiesti.

Saša, sada majka dvoje dece, pozvala je Harija, tada šesnaestogodišnjeg učenika iz Itona – a ne od 17 godina kako je sugerisano u memoarima – u pab da proslavi njen 19. rođendan.

 Bili su toliko bliski prijatelji da joj je Hari doneo plišanu gospođicu Pigi i rođendansku čestitku. 

Nakon nekog vremena i nekoliki čašica alkohola  mladi princ ju je upitao: 'Da odemo na cigaretu?' i ušunjali su se u susedno dvorište da popuše cigaretu van vidokruga njegovog obezbeđenja.

- Počeo je da me ljubi. Bilo je strastveno, intenzivno. Obojoje smo znali šta će se dalje desiti. Od poljupca smo preši na pod prilično brzo. Bilo je trenutno, vatreno. Bilo je sjajno jer to nije trebalo da radimo. On za mene nije bio 'princ Hari', ovo je bio Hari moj prijatelj, i situacija je malo izmakla kontroli. Bilo je nevaljalo, pretpostavljam, u smislu da ne bi trebalo da se dešava. Nismo nameravali da to uradimo – nije bilo s predumišljajem i nisam znala da je nevin. Nije bilo devičanskih vibracija – činilo se da zna šta radi. Bilo je brzo, divlje, uzbudljivo. Oboje smo bili pijani. To se ne bi dogodilo da mi nismo - ispričala je Saša.

 

Prijatelji koji su bili u toku sa pričom, zadirkivali su Sašu, poslavši joj isečak priče koji se odnosi na "stariju ženu" i "pastuva". Harijeva bivša je bila uznemirena zbog cele situacije, jer su pored nje kontaktirali i njenu sestru Džodi da komentariše situaciju, čak i ljude sa kojima nije bila u kontaktu. Zbog toga je odlučila da se obrati advokatima za pravni savet.

Njena sestra je rekla da je ona najljubaznija i najiksrenija osoba koju poznaje te da bi tajnu nosila sa sobom da nije izašla u Harijevim memoarima. 

Saša otkriva da napokon sada može da ispriča priču bez panike i sa ispravnim kontekstom.

- Ne znam kako bih se osećala da kupim knjigu. Ako bi je dobila kao "rodoljubivi" faktor videla bih da znam šta se zapravo dešavalo u njegovoj glavi. To bi bilo intrigantno. - dodaje ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)