Zanimljivosti

OVO JE ŽENA S KOJOM JE HARI IZGUBIO NEVINOST? Svi pričaju o atraktivnoj "starijoj" plavuši koja je upoznala princa kad je bio maloletan! (FOTO)

Suzan Harvi je pre skoro dve decenije pričala o odnosu sa mlađanim kraljevićem, ali je nakon objavljivanja delova njegovih memoara odbila da priča s novinarima i zapretila im policijom.

08.01.2023 09:10

OVO JE ŽENA S KOJOM JE HARI IZGUBIO NEVINOST? Svi pričaju o atraktivnoj "starijoj" plavuši koja je upoznala princa kad je bio maloletan! (FOTO)
Tanjug/AP

Mnogo pikantnih i kontroverznih detalja o britanskoj kraljevskoj porodici otkriveno je u knjizi princa Harija koja je svetsku premijeru trebalo da doživi 10. januara, međutim, navodnom greškom ona se pet dana ranije našla na policama knjižara u Španiji. Tako su pojedini odlomci memoara "Spare" ("Rezervni") uveliko dospeli u medije, a pojedini su komentarisali kako svetska javnost prisustvuje sapunici uživo.

Ako je verovati britanskim izvorima, još pikantnijih detalja o životu Vojvode od Saseksa, koji se i te kako dotiče i drugih osoba iz svog neposrednog okruženja, tek će ugledati svetlost dana, a svi se nadaju da je mladi kraljević u knjizi otkrio ko je ta "starija žena" sa kojom je on kao tinejdžer izgubio nevinost. Naime, u jednom odlomku on je samo spomenuo taj detalj, navodeći i kako je bilo očevidaca njegovog čina, pa britanski mediji već danima zdušno pokušavaju da otkriju o kojoj je dami reč. Sumnja je pala na atraktivnu, sada četrdesetčetvorogodišnju plavušu, inače poznatu britansku manekenku.    

Reč je o Suzan Harvi, ženi koja se dovodi u vezu s Harijem u vreme kada je bio tek tinejdžer. Ona je tada imala 23 godine i bila je strastvena jahačica konja, ali i model. U informacijama koje su procurile otkriveno je da je Hari flertovao sa njom na jednom božićnom balu u Glosterširu, a pričalo se i da su završili na polju u "vreloj" akciji. Još pre dvadeset godina Harvijeva je za Mejl on Sandej ispričala kako joj je sa Harijem "bilo veoma lepo" i da se on ponašao kao odrastao muškarac.

- Uhvatio me je za struk i privukao sebi - naglasila je ona tada, ali nije otkrivala detalje onoga što se stvarno dogodilo između nje i princa, pa nije najjasnije da li je uopšte došlo do intimnih odnosa.  

Međutim, sada je situacija drugačija. Kada joj se Dejli mejl obratio ovih dana kako bi potvrdio spekulacije da li je ona bila ta sa kojom je Hari izgubio nevinost, ona odbila da komentariše. Takođe, pored nje se nalazio njen momak, a ona je novinaru zapretila da će pozvati policiju ukoliko ne ode iz njene kuće. 

S druge strane, neimenovani izvor je za britanski San opisao kako su godinama ranije u Viltširu i Hari i Vilijam imali divlje noći i da je mlađi princ sigurno tamo bio sa "starijom ženom". On je, međutim, tu avanturu samo opisao kao "brzu vožnju" posle koje ga je partnerka "udarila po zadnjici i poslala na ispašu".  

Inače, najpre su počele da se šire glasine kako je u vreloj akciji sa Harijem bila glumica Elizabet Harli, ali je ona prošlog meseca negirala te spekulacije, odbacivši svaku sumnju da se radi o njoj. 

Podsetimo, knjiga princa Harija izlazi u prodaju 10. januara. Dosad je otkriveno da je kraljević u njoj napisao da je uzimao kokain, kanabis, magične pečurke, pa čak i gas za smeh dok se Megan porađala. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)