Zanimljivosti

OTKRIVAMO KO JE ARAPSKA LEPOTICA KOJA JE ZALUDELA OŽENJENOG RONALDA: Kad je vidite na fotografijama neće vam biti dobro, evo zašto je Georgina napravila scenu! (FOTO)

Mediji već danima bruje o saudijskoj novinarki koja je oduševila portugalsku fudbalsku zvezdu po njegovom dolasku u Rijad, ali koja je, s druge strane, razbesnela njegovu suprugu Georginu.

06.01.2023 20:01

OTKRIVAMO KO JE ARAPSKA LEPOTICA KOJA JE ZALUDELA OŽENJENOG RONALDA: Kad je vidite na fotografijama neće vam biti dobro, evo zašto je Georgina napravila scenu! (FOTO)
Printcreen/Tiktok/pelucheshowtv

Da su arapske žene poznate po specifičnoj lepoti i gracioznosti nije nepoznata činjenica, ali se u to sada još jednom uverio čitav svet nakon što su društvenim mrežama poput požara počele da se šire fotografije i snimci saudijske novinarke Fatme Fahad.

Reč je o ženi o kojoj ovih dana bruje svi svetski mediji, budući da se ta tamnokosa lepotica našla u društvu portugalske fudbalske zvezde Kristijana Ronalda, koji je nedavno potpisao ugovor sa saudijskim klubom Al Nasr i sa porodicom se preselio u tu zatvorenu arapsku zemlju. Iako je tokom dočeka na stadionu Marsul Park uz fudbalera stajala njegova supruga Georgina Rodrigez, on nije mogao da sakrije oduševljenje atraktivnom Fatmom, što je zabeležilo i oštro oko kamere.

Selfi snimak koji je Ronaldo napravio s novinarkom i njenim kolegom Turkijem Al Šadidom obišao je svet, a malo je bilo onih koji u trenu nisu primetili Georgininu reakciju na Ronaldovo ponašanje. Bila je vidno neraspoložena, a njen pogled govorio je više od hiljadu reči. Teško je reći da li je samo bila zamišljena ili je tačno ono što su mnogi insinuirali - bila je ljubomorna zbog načina na koji je njen muž reagovao na saudijsku pripadnicu sedme sile. 

@pelucheshowtv GEORGINA RODRÍGUEZ SE PUSO CELOSA AL VER A CRISTIANO RONALDO POSAR CON PRESENTADORA EN ARABIA. #cristianoronaldo #ALNASR #georginarodriguez #españa #portugal #ronaldo ♬ Astronomia - Chiky Dee Jay

Mnogi su nakon ceremonije koja je održana pred 25.000 ljudi pohrlili na Gugl da pronađu više informacija o novinarki koja je nesumnjivo osvojila simpatije i medija i publike.

Inače, ona je novinarka na Al Arabia TV, a uspela je da se promoviše u medijskom krugu svoje zemlje zahvaljujući harizmi i činjenici "da je kamera voli". Osim toga, zavidno je i njeno obrazovanje jer je diplomirala međunarodnu poslovnu administraciju i magistrirala upravljanje projektima i informacijama na američkom univerzitetu. Pored maternjeg arapskog jezika, tečno govori i nemački i engleski.

Ne zna se tačno kada je rođena, ali kako prenose pojedini arapski mediji, ima četrdesetak godina. U braku je sa stomatologom Abdulazizom Al Sahafom, a par ima dvoje dece - sinove Sulejmana i Al Džudija. 

Ipak, kako navode saudijski mediji, sinove ne voli da promoviše, dok joj je suprug velika podrška u javnom životu. 

 

 

Situaija sa stadiona naravno nije promakla tviterašima i tiktokerima koji su brže bolje komentarisali Georgininu reakciju, ocenjujući i vagajući koja je od njih dve lepša.

- On zna da je druga supruga deo njihove kulture/religije -

- Koja je od njih dve lepša... prva deluje veoma ljuto -

- Novinarka je mnogo lepša -

- Izgleda ko da će je ubiti -

- Njen pogled ubija - komentarisali su korisnici društvenih mreža. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)