Zanimljivosti ČUVENI GLUMAC BRUTALNO ZLOSTAVLJAN U DETINJSTVU: "Otac mi je bio nacista, meni i bratu je radio jezive stvari"! (VIDEO) 08:58
Zanimljivosti LJUDI ZANEMELI ZBOG NOVOG SNIMKA HARIJA I MEGAN: Na koga liči njihov sin Arči, svi samo o tome pričaju?! (FOTO) 10:01
Zanimljivosti OVO JE MEGAN MARKL PRE PRINCA HARIJA: Mrežama kruži snimak koji sve dokazuje! (VIDEO) 12:01
Zanimljivosti PROGOVORILA SESTRA MEGAN MARKL, TRESE SE KRALJEVSKA PORODICA: Objavila je fotografije koje je supruga princa Harija želela da spali! 12:01
Zanimljivosti VILIJAM SPREMIO BRUTALNU KAZNU ZA HARIJA! Ovome se niko nije nadao, britanski mediji u šoku! 07:05
Zanimljivosti PRETNJE SMRĆU, GUBITAK BEBE, RASISTIČKE UVREDE: Druga strana medalje pokazuje kroz kakav pakao su prošlI Hari i Megan zbog kraljevske porodice! 17:02
Zanimljivosti OVO JE NOŽ U SRCE VILIJAMU! Hari izneo šokantne informacije o bratu: Vrištao je na mene, a moja Megan je bolje od njega za dobrobit naroda! 13:01
Zanimljivosti MEGAN SE NARUGALA POKOJNOJ KRALJICI! Poniženje kakvo ne pamti britanski dvor, a Harijeva reakcija je izazvala buru koja se ne stišava! (VIDEO) 09:00