Zanimljivosti

MEGAN SE NARUGALA POKOJNOJ KRALJICI! Poniženje kakvo ne pamti britanski dvor, a Harijeva reakcija je izazvala buru koja se ne stišava! (VIDEO)

U novom Netfliksovom dokumentarcu o vojvodi i vojvotkinji od Saseksa izneseni su mnogi skandalozni detalji na račun Dvora, a Megan je u ismevanju otišla i dalje.

09.12.2022 10:00

MEGAN SE NARUGALA POKOJNOJ KRALJICI!  Poniženje kakvo ne pamti britanski dvor, a Harijeva reakcija je izazvala buru koja se ne stišava! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/aroyalkate

Prva epizoda Harijevog i Meganinog dokumentarca u svetu je odjeknula kao bomba, a čini se da mnogi nisu bili spremni da se suoče za nizom šokantnih detalja koje je bračni par pripremio za premijeru serijala. I dok mediji napadaju Megan Markl kako je i ovaj put uspela da maestralno odigra žrtvu, te da su ona i njen suprug izneli niz laži koji nemaju veze sa istinom, dodatno je otkriveno i da je par, navodno, za snimanje ovog filma dobio 100 miliona dolara. Sa druge strane, mediji su iskoristili priliku da se zgranuto osvrnu na film i zamere Hariju to što je iskoristio majku u komercijalne svrhe za film, iako je ranije optuživao britnske medije da oni to upravo čine. Kako bilo, par je otkrio mnogo po mnogima zanimljive detalje iz svog života, početka zabavljanja te kako su se upoznali preko Instagrama.

Dok je u filmu Hari staloženo govorio o pravilima Dvora sa kojima je morao da upozna već novu devojku, kasnije i verenicu Megan, te za nju čudnim protokolima poput klanjanja kraljici, koji moraju da poštuju svi, Megan se na to osvrnula prilično podrugljivo i pokazala visok nivo nepoštovanja prema pokojnoj kraljici.

Euforično i sa čudnim i lažnim tonom u glasu, ona je demonstrirala način na koji je morala da pozdravi kraljicu i pokaže joj naklonost.

- Sada shvatam to je bila velika stvar. Amerikanci će razumeti. Imali smo srednjovekovnu večeru i turnir, ali sam prihvatila to...bila sam kao... (raširila je ruke i nagnula se ka podu) "zadovoljstvo je upoznati vas, Vaše Visočanstvo". - izgovarala je Megan pokušavajući da se suzdrži od smeha. - Da li je to u redu? Bilo je tako intenzivno.

 

@aroyalkate King Charles watching this person insult his mother who just died. Harry & Meghan don't care about how this affects other people. They only care about themselves. #princessofwales #princeofwales #royalfamily #royal #awards #billieeilish #taylorswift #meghanmarkle #princeharry #netflix #blackpink  #queen #duchessofcambridge #katemiddleton #princessdiana ♬ original sound - aRoyalKate

 

I dok se u Meganinom glasu osetilo kao da će zaplakati dok se istovremeno smeje, Hari ju je posmatrao i čini se da je bo zbunjen i pomalo razočaran. Dok je Megan pričala o tome, on je diskretno sago glavu poput deteta koje se stidi i pokušavao, gledajući u svoju suprugu, da shvati zbog čega joj je to toliko smešno. Korisnici mreže Tiktok su bili šokirani i razočrani njenim ponašanjem.

"Ona je sada dostigla najniži nivo svih vremena, nepoštovanje je neizrecivo"

"Hari deluje razočarano"

"Kako se usuđuju!"

"Oni će se mnogo kajati, do kraja života, pretpostavljam"

#Da li je ona zaboravila da je on mnogo voeo svoju baku. "Kao" ...šta?"

"On je njena žrtva. Svi mogu videti: to nije njegova opcija" nizali su se komentari.

I dok su mnogi bili razočarani, te govorili kako je trebalo pokazati minimum poštovanja prema preminuloj kraljici, neki od korisnika društvenih mreža nisu ništa loše videli u tome. Rekli su kako je Megan pričala o prvom susretu a ne da se i ruga kraljici. Javnost je putem komentara na društvenim mrežama videla dozu nezrelosti Megan, koja ne preza da okrene svu pažnju na sebe osvrćući se na prethodne događaje negde sa podsmehom, a negde kao žrtva. 

PAPRENO PRODALI TAJNE DVORA:

Kao deo njihovog ugovora od 100 miliona dolara sa Netfliksom, par koji vodi računa o privatnosti predao je mnoštvo slika i video snimaka iz njihove veze, uključujući trenutak kada je Hari zaprosio 2017. i kada se snimao u VIP salonu na Hitrouu dok je emigrirao u martu 2020.

Prve tri epizode ​​sadrže niz izreka koji će uznemiriti njegovog oca kralja Čarlsa III, uključujući Harijevu tvrdnju da postoji „ogromna nesvesna pristrasnost“ u kraljevskoj porodici – u vezi sa princezom Majklom od Kenta koja nosi uvredljiv Blackamoor stil broš ispred svoje žene u Bakingemskoj palati.

Postoji, takođe, sugestija da je Velika Britanija rasistička i opsednuta rasom više od SAD, a Megan je izjavila da „nije bila tretirana kao crnkinja“ dok nije došla u Britaniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)