Zanimljivosti

ŠOKANTNO PRIZNANJE ČUVENE PEVAČICE: Selin Dion otkrila od čega boluje! (VIDEO)

Kanadska pevačica raskošnog glasa konačno je priznala šta je uzrok njenog stanja koje se vidno pogoršalo poslednjih meseci.

bySrećna republika

08.12.2022 14:43

ŠOKANTNO PRIZNANJE ČUVENE PEVAČICE: Selin Dion otkrila od čega boluje! (VIDEO)
Printscreen/The Sun

Nakon što su svet obišle potresne fotografije na kojima se vidi kako je čuvena pevačica Selin Dion (54) u veoma teškom stanju i da izgleda kao da na telu nema nijedan jedini mišić, a kamoli gram sala, ona je odlučila da svetu otkrije od čega u stvari boluje. 

Iako je isprva govorila kako nema zdravstvenih problema, te da je njeno mršavljenje uslovljeno specijalnom dijetom, pri čemu su mediji spekulisali da je u stvari po sredi težak privatni život, ona je sada ipak odlučila da progovori. U šokantnom videu koji je snimila i odlučila da podeli sa svetom ona je sa suzama u očima nacvela kako joj je sdijagnostikovan redak sindrom ukočene osobe - stanje koje znači da se njeni mišići nekontrolisano naprežu.

U snimku sa suzama na Instagramu, Selin je rekla svojim pratiocima zašto je morala da otkaže svoju predstojeću evropsku turneju jer se pomirila sa izuzetno retkim neurološkim poremećajem. Trenutno ne postoji lek za to stanje, koje obolele može da ostavi kao "ljudske statue", ponekad nesposobne da hodaju ili govore. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Kanadska superzvezda Selin rekla je svojim fanovima da pokušava da učini sve što može da smanji simptome.

- Zdravo svima, žao mi je što mi je trebalo toliko vremena da vam se obratim. Svi mi toliko nedostajete i jedva čekam da budem na sceni i razgovaram sa vama lično. Kao što znate, uvek sam bila otvorena knjiga i nisam bila spremna da kažem bilo šta ranije, ali sada sam spremna. Dugo se suočavam sa zdravstvenim problemima i bilo mi je zaista teško da se suočim sa izazovima i da pričam o svemu kroz šta sam prolazila. Nedavno mi je dijagnostikovan veoma redak neurološki poremećaj koji se zove sindrom ukočene osobe, koji pogađa jednog od milion ljudi - otkrila je Dionova.

Prema njenim rečima, i lekari još uče o tom retkom stanju.

- Sada znamo da je to ono što je izazvalo sve grčeve koje sam imala. Nažalost, oni utiču na svaki aspekt mog svakodnevnog života, ponekad stvaraju poteškoće kada hodam i ne dozvoljavaju mi da koristim glasne žice da pevam na način na koji sam navikla - istakla je pevačica kojoj su se u tom trenutku pojavile suze u očima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Kako je priznala, boli je što zna da više neće biti spremna da ponovo pokrene svoju turneju po Evropi u februaru.

- Radim sa odličnim timom lekara da bih postala bolja. Sve što znam jeste da pevam, to je ono što sam radila ceo život, i to je ono što najviše volim da radim. Nedostajete mi mnogo. Nedostaje mi da vas sve vidim na sceni i nastupam za vas. Uvek dajem 100 odsto sebe kada radim svoju misiju, ali moje stanje mi sada dozvoljava da vam to pružim - naglasila je ona. 

Zaključila je rekavši da joj je sada glavni cilj da se koncentriše na svoje zdravlje.

Obožavaoci su, podsetimo, prvi put počeli da brinu za selineno zdravlje početkom godine kada je otkazala severnoameričke datume svoje svetske turneje od 9. marta do 22. aprila. Pre toga je morala da otkaže početak svog povratničkog boravka u Las Vegasu nakon što je osetila snažne grčeve u mišićima.

BONUS VIDEO: 

Komentari (1)

nikola

12.12.2022 10:37

Blago meni sto nisam NIKO I NISTA! Svi smo zivot posudili i svi umiremo jednako,bogatstvo ne nosimo sa sobom!