Zanimljivosti

VILIJAM SPREMIO BRUTALNU KAZNU ZA HARIJA! Ovome se niko nije nadao, britanski mediji u šoku!

Britanski San preneo je tvrdnje kraljevske biografkinje Anđele Levin koja je sigurna kako jaz između braće nikad neće biti prevaziđen.

19.12.2022 08:05

VILIJAM SPREMIO BRUTALNU KAZNU ZA HARIJA! Ovome se niko nije nadao, britanski mediji u šoku!
Tanjug/AP

Dokumentarni film "Hari i Megan", koji je podigao veliku prašinu u svetskim medijima, posebno nakon optužbi odbeglog kraljevića na račun starijeg brata princa Vilijama, doveo je do novog haosa u Britaniji, a mediji te zemlje su u potpunom transu zbog najnovijih navoda sa Dvora. 

Foto: Tanjug/AP

Eksperti za kraljevsku porodicu tvrde da je šteta koju su princ Hari i Megan Markl napravili teško popravljiva 

"Provlače ga kroz blato"

Naime, sudeći po poznavaocima prilika na britanskom dvoru, u čija je svedočenja uvid imao britanski San, princ od Velsa će kao vid osvete mlađem bratu Hariju zabraniti da sa suprugom Megan Markl prisustvuje krunisanju kralja Čarlsa III koje je zakazano za maj iduće godine.

To je imenom i prezimenom istakla i kraljevska biografkinja i prijateljica Kamile Parker, Anđela Levin, istakavši da nema šanse da princ Vilijam istoleriše prisustvo brata Harija i Megan nakon niza uvreda koje su uputili njemu i kraljevskoj porodici u Netfliksovom dokumentarcu.

- Princ Vilijam se najviše iznervirao zbog dokumentarca i što ga ponovo provlače kroz blato i verujem da nema šanse da dozvoli Hariju i Megan da dođu na krunisanje koje je toliko važno za kraljevsku porodicu i Britaniju. Osim toga, ukoliko bi oni došli, sva pažnja bi bila usmerena na vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, a ne na kralja Čarlsa, što je nedopustivo – naglasila je Levinoca u izjavi za San.

Foto: Shutterstock

Princ Vilijam samo izgleda mirno, a u stvari je duboko povređen, tvrde upućeni u situaciju 

Povređen i izdan

Levinova ističe da je princ Vilijam povređen istupom svog brata u javnosti i otkrivanja najintimnijih stvari kraljevske porodice. Navodno je siguran da to neće oprostiti mlađem bratu.

Prema njenim rečima, vojvoda od Velsa ogorčen je na Harija posebno posle njegove izjave kako je Vilijam vikao na njega tokom porodičnog sastanka kad se odlučivalo o sudbini vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

Prema poznavaocima prilika na britanskom dvoru, to što princ Vilijam izgleda kao da je smiren i kao da ga sve to ne dotiče, samo je varka. On je duboko povređen i oseća se izdanim od strane svog mlađeg brata i zato ne dolazi u obzir da pristane da vidi Harija i njegovu suprugu na očevom krunisanju.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)