Zanimljivosti

PRINC HARI IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE O SVOM BRATU! Posle ovoga više ništa neće biti isto!

Nastavlja se saga o britanskoj kraljevskoj porodici, a čini se da će nove tvrdnje, iznete u dokumentarcu mladog kraljevića, uništiti i ono malo dobrih odnosa na Dvoru.

12.12.2022 17:01

PRINC HARI IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE O SVOM BRATU! Posle ovoga više ništa neće biti isto!
Tanjug/AP

Još se nije stišala bura oko informacija koje su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa izneli u svom dokumentarcu, a već je usledio njihov novi udar na britansku kraljevsku porodicu.

Foto: Tanjug/AP

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl kao da se svakodnevno trude da otkrivaju tajne kraljevske porodice

Serijal ispovesti princa Harija već danima puni medijske stupce i unosi nemir na britanski dvor. Nakon što je javno udario na celu svoju porodicu, rešio je da nimalo ne poštedi brata Vilijama

Naime, princ Hari u novoj epizodi dokumentarca, koji se emituje na Netfliksu, tvrdi da je palata bila spremna da laže kako bi zaštitila njegovog brata Vilijama. S druge strane, istakao je da ljudi "nikada nisu bili voljni da kažu istinu da bi zaštitili njega i njegovu suprugu Megan". 

Netflix

Hari ne krije da je Dvor imao drugačiji odnos prema njegovom bratu Vilijamu

- Bili su voljni da lažu da bi zaštitili mog brata. Nikada nisu bili voljni da kažu istinu da bi nas zaštitili - poručio je kontroverzni kraljević.

Trejler nove epizode počinje tako što prikazuje snimak Harija i Megan sa jedne svečanosti u Bakingemskoj palati, pri čemu Hari kaže:

Tanjug/AP

Nakon venčanja princa Harija i Megan Markl na površinu su počeli da izlaze detalji njihovih loših odnosa  

- Pitam se šta bi nam se desilo da nismo izašli kada jesmo - govori Hari, očigledno aludirajući na to koliko im je na pomenutom događaju bilo teško podnošljivo. 

Megan je na to dodala:

- Naše obezbeđenje je povučeno. Svi na svetu su znali gde smo - poručila je ona revoltirano.

Usledio je Harijev odgovor dramatičnog tona.   

- Rekao sam da moramo da idemo odavde - istakao je on. 

Tvrdnje princa Harija pojavile su se u trejleru za sledeći deo serije koja se bavi životom mladog para od trenutka kada su se upoznali do danas. Pojavila se pod nazivom "Hari i Megan", a najnovija epizoda će se emitovati u četvrtak (15. decembra).

BONUS VIDEO:

Komentari (0)