Zanimljivosti

SNIMAK POKOJNE KRALJICE KOJI DIRA PRAVO U SRCE: Objavljeni detalji iz života Elizabete II kada je imala samo 11 godina, dugo se držao van očiju javnosti (VIDEO)

Iako je britanska kraljica Elizabeta II preminula, uspomene na nju ostaju da žive što je Britancima od posebne važnosti.

15.11.2022 11:02

SNIMAK POKOJNE KRALJICE KOJI DIRA PRAVO U SRCE: Objavljeni detalji iz života Elizabete II kada je imala samo 11 godina, dugo se držao van očiju javnosti (VIDEO)
Printscreen/TikTok/tibi2204

Pokojna britanska kraljica Elizabeta II nesumnjivo je mnogima bila draga, posebno u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali i šire, i pored toga što mnogi žive s uverenjem da su Britanci "hladan" narod. Nakon njene smrti početkom septembra u javnosti su se pojavili mnogi snimci koji su je prikazali u njenim neobaveznim druženjima i otkrili kako je umela da se našali i pokaže da i te kako poseduje humor. Pored takvih snimaka, javnost je bila oduševljena retko viđenim fotografijama i video-zapisima iz kraljičine mladosti na kojima se vidi kako je bila lepa i otmena, kao i njena sestra, princeza Margaret. Njihova veza je bila posebna, što dokazuju i snimci na kojima su se one kao devojke zajedno pojavljivale na brojnim kraljevskim događajima, ali je kraljica Elizabeta II i kao starija sestra i kao nosilac trona bila posebno zanimljiva javnosti.

Novi video, koji je otopio srca mnogih, pojavio se na TikToku, gde je više od 1,9 miliona korisnika označilo da im se dopada. Na njemu je kraljica Elizabeta II sa svojom sestrom Margaret i sa roditeljima na jednom od njihovih imanja u Britaniji. Pokojna kraljica je u vreme nastanka snimka bila jedanaestogodišnjakinja, te je kao prava pripadnica britanske plemićke porodice obučena u crnu škotsku suknjicu, braon bluzicu i na nogama je imala čarape, noseći elegantne i otmene cipelice.

Princeza Margaret je bila isto obučena, a devojčice su vreme dok su bile u šetnji sa roditeljima iskoristile da se igraju loptom. Kraljica je svojoj sestri pokazivala kako barata malom igračkom, dok je Margaret pažljivo "hvatala beleške" od starije sestre. 

Mnogi su se rastužili videvši snimak, komentarišući koliko je život prolazan. Drugi su uočili neverovatnu sličnost pokojne kraljice sa njenom praunukom, princezom Šarlot, ćerkom princa Vilijama i Kejt Midlton. 

- Sreća da postoji video o sećanjima iz detinjstva - 

- Dok su imali 61 godinu sećam se da sam mislio kako će moji roditelji biti uvek uz mene. Čuvajte ih dok ih imate -

- Vau, princeza Šarlot toliko podseća na nju -

- Ona je bila nešto posebno, kao i njena majka za naciju -

- Svi su opet zajedno - komentarisali su nostalgični korisnici TikToka.

Mnogi su se osvrnuli na to da su fotografija i snimak pravo blago i riznica svih uspomena koje imamo, te nas mogu vratiti u predivne trenutke nekog perioda života. 

Inače, snimak igranja Elizabete i Margaret dugo je držan daleko od očiju javnosti zbog starosti zapisa, međutim, sada je prerađen tako da izgleda kao da je oduvek bio u boji i kao da je zabeležen pre samo nekoliko godina.  

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

SNIPER

06.12.2022 21:37

CELA OVA PRICA GANULA ME DO SUZA.