Zanimljivosti

NAŠA BAKA SE PREVRĆE U GROBU: Progovorila sestra Megan Markl, iznela šokantne detalje!

Samanta Markl, polusestra vojvotkinje od Saseksa, iznela je niz optužbi na račun Megan Markl, tvrdeći kako su u dokumentarcu "Hari&Megan" iznete mnogobrojne laži.

19.12.2022 21:01

NAŠA BAKA SE PREVRĆE U GROBU: Progovorila sestra Megan Markl, iznela šokantne detalje!
Foto: Shutterstock

Dokumentarc o princu Hariju i Megan Markl koji već danima potresa svetsku javnost zbog mnogih detalja koji su po prvi put ugledali svetlost dana, ne prestaje da šokira porodice "odbeglog" para. Jedna u nizu koja se oglasila nakon emitovanje prvih epizoda serijala je i Meganina polusestra Samanta Markl koja se osvrnula na ceo prjekat i seriju okarakterisala kao "parodiju koja se graniči sa komedijom". Ne sakrivajući zgražavanje, ona je rekla kako je u pomenutom dokumentarcu izneta serija laži.

Govoreći o svojoj porodici u filmu, Megan je napomenula kako svoju sestru Samantu nije videla gotovo deceniju, te da ju je jedva i poznavala. Takođe, osvrnula se i na pokojnu kraljicu Elizabetu II rekavši kako je u njoj videla figuru bake jer se o svjoj brinula pred njenu smrt.

Netflix

Megan je iznela niz laži u Netfliksovoj seriji, tvrdi njena polusestra Samanta

Samanta Markl je gostovala na Foks Njuzu, a razgovarajući sa Takerom Karlsonom, osvrnula se na Meganine izjave rekavši kako je jedina istina da je Megan samo posetila njihovu baku, ne i da se brinula o njoj.

- Baka se sada prevrće u grobu zbog cele te priče - istakla je Samanta. 

Celu situaciju nazvala je tragikomičnom, ističući kako sve to utiče i na njih i na kraljevsku porodicu. 

- Nikada nije pravila sa bakom puter od jabuka, a baka je to radila još od sedamdesete godine kada Megan nije bila rođena. Dakle, to je bilo baš davno - istakla je Samanta za britanske medije. 

U dokumentrcu se vojvotkinja od Saseksa ogradila od čitave priče oko sestre, rekavši kako nije bilo ni svađa među njima jer se nisu ni poznavale, te da ju je retko viđala u kući svoga oca. Navodno se to poslednji put dogodilo u njenim ranim dvadesetim, prenosi britanski San.

Inače, Samanta Markl je prošle godine objavila knjigu o svojoj sestri "Dnevnik sestre navalentne princeze: Memoari, prvi deo".

Reakcija Meganine sestre stiže nakon što je javnost saznala da par navodno traži izvinjenje od kraljevske porodice, što Megan i Hari nisu potvrdili. 

- Ništa slično nikada nije urađeno, nikakvo formalno izvinjenje nije upućeno, sastanak, preuzimanje odgovornosti - rekao je neimenovani izvor blizak paru za Sandej Tajms. 

Samanta je, s druge strane, u knjizi napisala kako je obožavala Megan kao bebu jer je bila prekrasna "dvorasna, lepa beba, boje breskve i ruže."

BONUS VIDEO:

Komentari (0)