Zanimljivosti

POTRESNA ISPOVEST PRAKTIČNE ŽENE: Njeno lice je stalno nasmejano, ali ispod se krije neviđena bol: To što je preživela ove godine teško je i zamisliti!

Nataša Pavlović je mnogobrojnim poštovaocima njenog rada konačno otkrila detalje iz svog privatnog života koje je je dugo držala daleko od očiju javnosti.

18.12.2022 16:43

POTRESNA ISPOVEST PRAKTIČNE ŽENE: Njeno lice je stalno nasmejano, ali ispod se krije neviđena bol: To što je preživela ove godine teško je i zamisliti!
YouTube/printscreen

Voditeljka Nataša Pavlović (47), poznata je i kao "Praktična žena" budući da emisiju s tim imenom vodi dugo i po njoj je prepoznatljiva. Ona iz dana u dan mami osmeh na lica brojnih gledalaca i uvek je i sama nasmejana i ozarena, ali malo ko zna da je godina koja je na izmaku za nju bila najbolnija. Nataša je naglo izgubila na kilaži, a komentari su počeli da kruže društvenim mežama kako je smršala da bi se utopila u "more žena identičnog izgleda". Za nju su trenuci koje je preživljavala bili toliko bolni da nije smogla snage ni da odgovori na bilo kakve negativne komentare.

- Prethodna godina mi je bila mučna iako sam izgledala normalno i kao da je sve u redu. Bilo je sve, samo ne u redu. Dva meseca posle smrti roditelja otišao je i moj bivši muž, Marko Živić, a 6 meseci nakon njega i njegov kum Bojan Lazarov. Imala sam osećaj kao da odlaze ljudi sa kojima sam sazrevala baš u vreme kada sam došla iz Zagreba -  ispričala je ona za Stori.

Nataša je došla iz hrvatske prestonice sa svega 16 godina i do prošle godine to joj je bio najteži period života kog se uvek sećala s bolom.

- Kada sam odlazila iz Zagreba nisam znala da ću otići zauvek, tako da mi je to jedan od najgorih perioda u životu, sve do prošle godine. Ta godina mi je bila najteža. Izgubila sam tatu, a o tome dosad nikad javno nisam pričala. Bilo mi je preteško da pričam o tome. Sada znam da je momenat kada izgubite roditelje poslednji ispit zrelosti i poslednja faza sazrevanja koju moraš da prihvatiš - otkrila je poznata voditeljka.

Iako su je oštro kritikovali po internetu po pitanju činjenice da je drastično smršala, ona se do skoro tim povodom nije oglašavala.

- Bila sam, srećom, dovoljno zrela, sve je to sastavni deo života, ali sam tada shvatila da je to loša strana javnog posla. Ne možete da otpatite tugu u svoja četiri zida, uplakani i neugledni. Tada je bilo dosta komentara o tome kako sam i zbog čega smršala i zašto želim da izgledam kao pre dvadeset godina. Nisam se tim povodom oglašavala, nisam imala potrebu nikome da se pravdam, niti da objašnjavam. Kao javna ličnost nemate pravo na loš period, već morate biti spremni da odgovorite izazovu, a to predstavlja i psihički i fizički stres - ispričala je voditeljka.

Nataša ljubav i motivaciju već 14 godina pronalazi u suprugu, producentu Predragu Pavloviću, sa kojim ima dva sina.

- Kada sam ga upoznala sve sam ga detaljno ispitala. Pošto sam shvatila da je imao "milion" žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovek treba da radi, onda sam rekla da je to super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, baš kao i ja - rekla je Nataša za medije tada.

Ona sa suprugom i decom ima, kako sama kaže, "ritual ljubljenja" pre odlaska na spavanje, zato je srećna što sa odlukom sa kim će osnivati porodicu nije žurila.

- Sa 30 si zreo čovek, ali pre toga sigurno nisi. Ne kažem da ne možeš da nađeš partnera za ceo život, ali to je čista igra na sreću. Svakog dana zahvaljujem Bogu što sam sačekala i što ništa nisam radila nabrzinu - rekla je Pavlovićeva.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)