Zanimljivosti

ISPLIVAO SNIMAK MIE BORISAVLJEVIĆ IZ KADE: Svi se pitaju sta je to na njoj! (VIDEO)

Pevačica zaintrigirala javnost novim provokativnim snimkom.

17.12.2022 09:30

ISPLIVAO SNIMAK MIE BORISAVLJEVIĆ IZ KADE: Svi se pitaju sta je to na njoj! (VIDEO)
instagram-miaborisavljevic

Pevačica Mia Borisavljević važi za jednu od najatraktivnijih pevačica. Laskava titula koju su joj fanovi dodelili je tim veća što Mia ima dvoje dece. Brzo nakon porođaja uspela je da vrati prethodnu kilažu i izgleda još i bolje nego pre.

Srpski telegraf - Petar Divac

Mia sa suprugom Bojanom

 

Sada je ponovo pokazala zbog čega je godinama vlasnica titule najpoželjnije pevačice na Balkanu. Na društvenim mrežama osvanuo je njen veoma provokativan snimak i to ni manje, ni više već iz kade. Mnogi su u trenutku pomislili kako ih je Mia podsetila na pevačicu Rijanu, ali Rijana se pak kupala u mleku, dok je Mia u crnoj vodi.

Pevačica je osvanula u crnom korsetu koji pomalo liči na kostim iz filmova o Betmenu, pa su se pojedini zapitali da li joj je uopšte u njemu bilo udobno. Šminka je totalno bila u prednovogodišnjem izdanju, a ni cirkoni oko očiju nisu izostali. Borisavljevićeva je imala i dugu pletenicu izuvijanu srebrnim trakama, dok je najviše pažnje poneo ambijent u kojem se nalazila. Ona je za potrebe spota "Crne suze" bila u kadi u kojoj je bila zaronjena u crnu vodu iz koje su izvirivale zgodne Mijine noge i grudi.

Fanovi nisu ostali imuni na ovakve kadrove.

"Kao žena-mačka"

" Moćno izgleda! Ali u tom kostimu bi svi bili moćni"

"Je li to u kadi vino?"

"Prelepa"

"Najzgodnija i najlepša pevačica"

" Da li je taj kostim neudoban?"

"Brutalna žena",  bile su samo neke od reakcija.

 

 

Pevačicu smo viđali  različitim smelim izdanjima, ali čini se da nije objavila provokativniju fotografiju, osim ako se ne uzme u obzir činjenica da je pre nekokoliko godina čitav spot snimila potpuno obnažena. Nije mali broj onih koji joj zavide na devojačkoj liniji, a ona je objasnila i kako je izgubla u rekordnom roku posle rođene ćerkice čak 9 kilograma za svega dva meseca.

- Ne jedem belo brašno i šećer. Kada to izbacite iz ishrane, u jelovniku vam ostanu samo zdrave namirnice, voće, povrće i meso. Posle porođaja sam skinula devet kilograma, veoma brzo. Inače ne jedem grickalice i ne pijem gazirane sokove, tako da nisam mnogo morala da menjam ishranu. Jedino čega sam se skroz odrekla jesu slatkiši. Ranije sam ih jela i to uglavnom nedeljom, tog dana bih sebi dala oduška. Tada bih znala da pojedem kolač i neki kupovni slatkiš. Međutim, sada ih uopšte ne jedem iako nisam za neke velike restrikcije. Kada se odreknete nečega jer morate, a ne zato što želite, kasnije ste željni toga i pokleknete. Zbog toga neki ljudi brzo vrate kilograme koje su skinuli - objasnila je ona.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)