Zanimljivosti

NOVI ŠOK ZA HARIJA: PROCURILE FOTOGRAFIJE KOJE JE MEGAN POBRISALA KADA JE UPOZNALA PRINCA: Golotinja, široko raširene noge i sve ostalo na izvol'te! (FOTO)

Britanski mediji bruje o tome da je Megan Markl toliko željna pažnje kakvu je imala dok je bila u Londonu, da je spremna da "oživi" svoj blog o velnesu s veoma lascivnim fotografijama.

13.03.2023 20:01

NOVI ŠOK ZA HARIJA: PROCURILE FOTOGRAFIJE KOJE JE MEGAN POBRISALA KADA JE UPOZNALA PRINCA: Golotinja, široko raširene noge i sve ostalo na izvol'te! (FOTO)
shutterstock.com

Iako je pokušavala da se privikne na kraljevski život i preko noći napusti dotadašnju filmsku karijeru i sve što ju je pratilo, uključujući i neke očigledno ne tako lepe stvari, supruga britanskog princa Harija, Megan Markl, to očigledno nije uspela. Naime, ona je tvrdila da su je paparaci proganjali i da takav način života ona nikako nije želela, ali čini se da Vojvotkinji od Saseksa ipak nedostaje malo više pažnje javnosti, ocenjuje britanski tabloid San. 

Tako se pojavila informacija da bi ona mogla da "oživi" svoj blog o velnesu, "Tig",  koji je vodila godinama unazad, čašćavajući pritom svoju publiku golišavim fotografijama i u pozama koje su za Bakingem bile apsolutno neprihvatljive. Blog je u trenu ugasila 2017. tvrdeći kako se zbog toga ne kaje. 

Blog "Tig", nazvan po nenom omiljenom vinu Tignanelo, mogao bi uskoro da dobije zvanično preliminaro odobrenje za lansiranje, prenosi Miror.

Meganin blog "svesnog življenja" mogao bi da bude konkurent onom koji plasira Gvinet Paltrou preko Gupa, koji se bavi istom tematikom. Bivša glumica razmišlja o ponovnom "oživljvanju" projekta koji bi Saseksima mogao da donese dodatne prihode. Ona ga je ranije opisala kao "projekat strasti koji je evoluirao u neverovatnu zajednicu podrške, inspiracije, zabave i neozbiljnosti."

Podsetimo, iako su po mnogima izgubili dosta odmetnuvši se sa kraljevskog dvora i odrekavši se funkcija, mladi bračni par se i te kako snašao i zaradio na tome. Pored Netfliksovog dokumentarca na kome su zgrnuli milione, kraljevki par je davao intervjue visokog profila, a u međuvremenu su izašli i Harijevi memoari kojima je princ, takođe, ojačao svoje finansije. 

Da je bila posvećena blogu i da je volela taj vid izražavanja Megan je govorila iu Netfliksovom dokumentarcu rekavši kako joj to nije samo hobi, već je postao i uspešan posao.

- Nikada nisam bila tip osobe koja radi samo jednu stvar. Pretpostavljam da je tako nastala i moja veb stranica. Bilo je mode, tona hrane i putovanja, sve stvari koje sam volela - rekla je vojvotkinja u podkastu.

Njen prijatelj Silver Tri je opisivao koliko je Megan bila opčinjena tim hobijem, rekavši kako je shvatio njenu stranicu kao "mesto gde možeš pronaći sve zabavne stvari na jednom mesu". 

Sajt je zatvoren, barem prema navodima kraljevskih biografa Omida Skobija i Kerolin Durand, zbog "intenzivne kontrole britanskih medija".

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Djole

14.03.2023 15:47

Pa posle kažu da si gospodar svojih podataka na internetu.