Zanimljivosti

LEJDI GAGA TOTALNO POKAZALA ZADNJICU, RIJANA TRUDNIČKI STOMAK BEZ VEŠA, A EVA GRUDI: Evo koje dame su apsolutno dominirale na dodeli Oskara i bukvalno sve ostavile bez daha (FOTO/VIDEO)

U srcu Los Anđelesa noćas su dodeljene najprestižnije filmske nagrade na svetu, a evo kako su se poznate dame spremile za taj događaj.

bySrećna republika

13.03.2023 08:09

LEJDI GAGA TOTALNO POKAZALA ZADNJICU, RIJANA TRUDNIČKI STOMAK BEZ VEŠA, A EVA GRUDI: Evo koje dame su apsolutno dominirale na dodeli Oskara i bukvalno sve ostavile bez daha (FOTO/VIDEO)
Printscreen/Daily mail/E!/Youtube

Ovogodišnja 95. po redu dodela Oskara 2023. proslavila je najbolja filmska ostvarenja u godini, ali na crvenom tepihu su glumci pre toga izveli svoje najbolje modne performanse, zaključujući uzbudljivu sezonu dodela nagrada svojim najboljim kreacijama. Mnoge zvezde su odabrale dizajnere koji su se sukobili sa tradicionalnim i savremenim, što je rezultiralo izgledom koji se može opisati rečima glamurozno i sjajno, ali i potpuno sveže. Bela se pokazala kao glavna boja večeri: zvezde su se priklonile minimalnom, ako ne i blago venčanom izgledu.

Međutim, osim toga, bilo je i zvezda koje su na krajnje interesantnan način, što je njima i svojstveno, privukle pažnju na sebe, što golotinjom, što ekstravagancijom, dok je dobra stara Rijana još jednom pokazala u kojoj meri uživa i u drugoj trudnoći, baš kao i sa prvim detetom. Ta dama pojavila se u krajnje odvažnoj kreaciji, baš kao i njena koleginica Ledi Gaga, pokazavši trudnički stomak, ali i dalje savršeno izvajano telo. Ono što je, međutim, mnogima zapalo za oko jeste da ona na sebi nije imala donji veš, budući da joj se haljina u donjem delu sastojala od kaiševa ispod kojih se nisu videle gaćice. 

Rijana je ponela kreaciju brenda Alaïa, a ponosno je prošetala među najvećim muzičkim i filmskim zvezdama današnjice sa partnerom, reperom Asapom Rokijem. Sa njim već ima desetomesečnog sina, čije ime još nije otkrila javnosti. 

 

 

Već pomenutu Lejdi Gagu obukao je čuveni modni brend Versaće, a njen celokupan izgled zaista je ostavio bez daha. Iako su se svi složili da haljina možda malo previše otkriva kada je u pitanju pozadina, jasno je da je tako nešto za mladu umetnicu italijanskog porekla već odavno uobičajena stvar.  

 

 

Mišel Vilijams, nominovana za najbolju glumicu, zablistala je u svojoj haljini brenda Šanela koja je uključivala prozirni, ukrašeni ogrtač.

Runi Mara oduševila je obožavaoce mode obukavši vintidž belu haljinu Alekandar Mekvin sa carskim strukom iz čuvene kolekcije "Devojka koja je živela na drvetu" za jesen 2008. godine.

To ne znači da je noć bila lišena šarene odeće. Tako je glumica Kejt Blanšet ponela kreaciju Luj Viton koja je sve prisutne oduševila svojom akva nijansom u gornjem delu, dok je suknja bila crna. Atraktivna glumica pokazala je da i u 53. godini ima savršenu liniju i da je ovakva haljina bila kao stvorena za nju. 

Meksička lepotica, Selma Hajek, zablistala je u narandžasto-crvenoj šljokicastoj haljini dubokog dekoltea koju je "potpisao" Guči, a u kojoj je ona izgledala apsolutno božanstveno. Dama koja je ove godine napunila 56, pokazala je koliko se*sepil nema veze sa godinama, već sa onim što svi nosimo unutar nas. 

Glumica Džesika Čestejn ponela je srebrno-crnu Guči haljinu u kojoj je zaista oduzimala dah. S njenom riđom kosom, uvijenom u lokne, čitav stajling odisao je glamurom starog Holivuda. 

Eva Longoria odlučila se za odvažnu srebrno-belu šljokicastu kreaciju u kojoj je pokazala mnoge svoje atribute i još jednom opravdala epitet džepne venere, dok je njena koleginica, Hale Beri, takođe zablistala u beloj kreaciji s velikim ružama u vidu ukrasa oko vrata i na kuku. Nju potpisuje Tamara Ralf, a Berijeva je pokazala kako još ume da ponese i tako "rizičnu" kreaciju. 

 

 

 

 

Pravu eleganciju i glamur pokazala je i legendarna Džejmi Li Kertis, koja se pojavila u puder roze šlokičastoj kreaciji koju potpisuje bred Dolče&Gabana. Dokazala je da su ti nežni tonovi zaista ove godine dominirali crvenim tepihom. 

 

 

A evo kako su izgledale ostale dame koje su uveličale noć za nama u Los Anđelesu.

 

 

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)