Zanimljivosti

KAKO IH NIJE BILO SRAMOTA DA SE OVAKO POJAVE? 5 najskandaloznijih izdanja na 95. dodeli nagrada Oskar!

Modni kritičari nisu bili nimalo blagonakloni prema damama koje su se na prestižnom događaju pojavile bez mnogo osećaja za glamur i eleganciju.

bySrećna Republika

13.03.2023 08:55

KAKO IH NIJE BILO SRAMOTA DA SE OVAKO POJAVE? 5 najskandaloznijih izdanja na 95. dodeli nagrada Oskar!
Printscreen/Youtube

Dok je dodela Oskara osmišljena da proslavi najbolje filmove koji su izašli tokom protekle godine, taj događaj takođe služi kao prilika za najveće holivudske zvezde da pokažu svoj najbolji izgled. I dok su neki oduševili na crvenom tepihu prethodne večeri u zadivljujućim haljinama i sjajno ukrojenim odelima - drugi su potpuno promašili cilj, stigavši u neobičnim kreacijama i krajnje bizarnim izborima.

Događaj, koji se održava u Dolbi teatru u Holivudu, u Kaliforniji, a čiji je domaćin Džimi Kimel, doživeo je brojne modne promašaje - uključujući neobičan kaput Jutjuberke Lili Sing, spavaćicu glumice Zoi Saldane i ogromnu, jarko zelenu haljinu Fan Bingbinge za koju se teško može reći da nešto nije imala na sebi. Jednostavno previše, složili su se modni kritičari. Ipak, najveće razočaranje je, prema mišljenju mnogih, mlada glumica Florens Pju koja se pojavila u, ni manje ni više, nego u šortsu.

- Od upečatljivih boja i suprotstavljenih dezena do prekomernih volana i haljina čudnog oblika, na crvenom tepihu Oskara sigurno nije nedostajalo noćnih mora - ocenio je britanski Dejli mejl u jednoj rečenici. 

1. Florens Pju - kreacija Valentino 

2. Lili Sing - Nepoznat kreator

Izgled mlade Jutjuberke od koje se mnogo očekivalo kada je prisustvo dodeli prestižnih nagrada Oskar čak je okarakterisan kao bizaran. A osim što je ponela ogroman, roze kaput do zemlje, na sebi je imala i "šljampave" čizme koje su se pokazivale kada mlada zvezda zakorači i kada se njen pink kaput rastvori. 

3. Zoi Saldana - Nepoznat kreator 

Zgodna "Avatara" mnoge je razočarala jer se, kako je ocenjeno, pojavila u haljini koja je, iako je pokušaj bio da odiše elegancijom, više podsećala na spavaćicu. 

4. Fan Bingbing - Nepoznat kreator 

5. Melisa Makarti - Nepoznat kreator 

Zvazda mnogih komedija koja godinama muči muku s viškom kilograma pojavila se u kreaciji koja je, kako su modni kritičari naveli, samo dodatno doprinela tome da ona izgleda još krupnije. Haljina puf kroja imala je prenaglašene detalje, a osim toga je i sadržala "dramatične" rukave, kako je ocenio Dejli mejl. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)