Zanimljivosti

SVI SU BRUJALI O NJOJ KADA JE RASTAVILA JEDAN OD NAJATRAKTIVNIJIH PAROVA NA SVETU: A evo šta je sada Lejdi Gaga uradila, Holivud zanemeo! (VIDEO)

Tridesetšestogodišnja pevačica uspela je da na trenutak svojim nastupom na dodeli Oskara stavi filmove u potpuno drugi plan, a evo i kako.

bySrećna Republika

13.03.2023 09:52

SVI SU BRUJALI O NJOJ KADA JE RASTAVILA JEDAN OD NAJATRAKTIVNIJIH PAROVA NA SVETU: A evo šta je sada Lejdi Gaga uradila, Holivud zanemeo! (VIDEO)
Printscreen/Dailymail.co.uk

Lejdi Gaga, jedna od najpoznatijih pevačica današnjice, raskošnog glasa i još raskošnijeg talenta za performans i glumu, u nedelju uveče je nastupila na 95. dodeli Oskara. Ta tridesetšestogodišnjakinja koju smatraju glavnim krivcem za slom veze holivudskog dase Bredlija Kupera i njegove atraktivne supruge Irine Šajk, skinula je zadivljujuću šminku koju je ponela ranije na crvenom tepihu Oskara i nastupila potpuno "golog" lica. Takođe je promenila svoju glamuroznu crnu Versaće haljinu, presvukavši se u jednostavnu crnu majicu i pocepane, crne farmerke.

Ta umetnica je zatim iznela emotivnu interpretaciju svoje pesme koja je nominovana za Oskara "Hold My Hand from the Top Gun: Maverick soundtrack". 

- Za mene je sve ovo duboko lično i mislim da smo svi potrebni jedni drugima, potrebno nam je puno ljubavi da hodamo kroz ovaj život. A svima nam je ponekad potreban heroj, heroji su svuda oko nas. Na skromnim mestima, ali možda ćete otkriti da sami možete biti heroj, čak i ako se osećate slomljeno iznutra - rekla je Gaga pre nego što je počela s izvođenjem numere, s vidno suznim očima. 

Da li zbog njenog krajnje svakodnevnog autfita, rezervisanog, mnogi bi rekli, za devojke iz komšiluka, a ne zvezdu poput Gage, ili možda zbog te snažne emotivne poruke, Holivud je sinoć zanemeo pred pevačicom, a o njenom nastupu mediji sada naširoko bruje. 

Gagi, koja je ranije viđena kako pomaže fotografu nakon što se spotakao i pao na crveni tepih, pridružio se bend na slabo osvetljenoj bini, dok je ona strastveno pevala zatvorenih očiju. Njena kosa je bila svezana u jednostavnu pletenicu.  

Dobila je gromoglasan aplauz na kraju nastupa i delovala je krajnje dirnuta reakcijom okupljenih. Spustila je glavu na ruku i izgledalo je kao da će svakog trenutka zaplakati. 

Njen nastup podeljen je na stotine hiljada puta na društvenim mrežama, a ljudi su primetili kako je mlada pevačica još jednom pokazala kako za performans koji ostavlja bez reči nije potreban nikakav specijalni glamur, već samo talenat. 

Podsetimo, Gaga je ranije tokom večeri dodele Oskara briljirala u Versaće kreaciji koja je imala providni gornji deo u tolikoj meri da je malte ne otkrivao njenu čitavu pozadinu. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)