Zanimljivosti

DIKAPRIO ZAVEO NOVU LEPOTICU, POGODITE KOLIKO IMA GODINA? Glumac fotografisan u novom zavodničkom pohodu (FOTO)

U poslednjih nekoliko nedelja noći provodi okružen mladim devojkama od kojih je maltene duplo stariji.

23.02.2023 13:30

DIKAPRIO ZAVEO NOVU LEPOTICU, POGODITE KOLIKO IMA GODINA? Glumac fotografisan u novom zavodničkom pohodu (FOTO)
Profimedia

Oskarovac Leonardo Dikaprio (49) poslednjih meseci našao se na meti kritika zbog očigledne navike da raskida sa svakom lepoticom kada ona napuni 25 godina.Prošle godine to je bila Kamila Morone, manekenka i glumica sa kojom je proveo nekoliko godina u vezi, a kada su svi pomislili da bi Leo najzad mogao da se skrasi na pragu šeste decenije, on je ostavio Kamilu i više se nikada nije osvrnuo na tu vezu. Glumac navike i strast prema mnogo mlađim damama ne želi da promeni. 

Poslednja u nizu lepotica sa kojom je viđen je mlada manekenka Džozi Redmond (21). Par je fotografisan kako izlazi iz poznatog hotela i to u četiri sata ujutru, dok je Dikaprio pokušao na sve moguće načine da se zamaskira. On je stavio crni kačket Lejkersa, navukao je do očiju sivu masku na lice, dok je gore imao crni duks na kopčanje, farmerke i patike. Mlada manekenka je izgledala veoma zavodljivo, pojavivši se u crnim kožnim helankama, crnim čizmama do kolena, dok je gore imala providan crni top od tila ispod koga se video brushalter, a preko cele kombinacije ponela je dug crni mantil.

 

 

Manekenka je počela da se probija ka vrhu sveta modelinga, a njen južnjački šarm su primetili mnogi, budući da ona korene vuče iz Tenesija. Njeni hobiji su putovanja, planinarenje sa psom, surfovanje i gledanje zalaske sunca, koje očigledno želi da proprati i sa poznatim glumcem. Razlika u godinama od čak 28 verovatno predstavlja sitnicu u celoj priči. Leo se na svaki način trudio da izbegne vešto oko paparaca, pogotovo što je svega nedelju dana pre manekenke rodom iz Tenesija viđena kako čak dve noći bludniči sa britanskom voditeljkom "Ostrva ljubaviMajom

Leonardo i Maja su viđeni čak dve noći za redom kako se ludo zabavljaju u provodu uoči dodela BAFTA nagrada. Na prste se može nabrojati koliko dana pre Maje je Leonardo viđen sa Viktorijom Lamas (25) ili Eden Poani (19), dok je poslednje "VIP ime" koje stoji uz Leonardovo u kontekstu zabavljanja upravo ime svetski poznate manekenke Điđi Hadid, koja je nešto starija od njegovih prosečnih devojka sa kojima izlazi, budući da ima čak 27 godina.

 

Popularni Dikaprio je je davne 1999. otpočeo epizodu izlaženja sa mladim i poznatim glumicama i modelima, a prva na spisku je bila manekenka Žizel Bundšen, sa kojom se zabavljao od 1999. do 2004. godine, a ostavio ju je kada je napunila 25. Istorija se ponovila i sa manekenkom Bar Rafaeli sa kojom se zabavljao od 2005. do 2010. i pogađate, ponovo ju je ostavio kada je napunila 25 godina. Samo jedna od njegovih ljubavi bila je i glumica Blejk Lajvli, kao i mnoge druge.

- Leo ne želi da o njemu misle kao o holivudskom zavodniku koji pošto-poto želi da izlazi sa mlađanim devojkama, a ostavlja ih kada napune okruglo 25 godina. On želi da nađe ženu sa kojom će imati dugogodišnju vezu, bar onakvu kakvu je imao sa Kamilom - rekao je neimenovani izvor blizak Dikapriju, a preneo Dejli mejl.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)