Brak i veze

PROGOVORILA LJUBAVNICA: Otkrila je o sve o odnosu sa oženjenim muškarcima što ne želi da prizna nijedna druga žena!

Neimenovana žena koja je prošla kroz iskustvo veze sa zauzetim čovekom odlučila je da na internetu otvori oči svima onima koje se usude na sličnu situaciju.

11.05.2023 21:01

PROGOVORILA LJUBAVNICA: Otkrila je o sve o odnosu sa oženjenim muškarcima što ne želi da prizna nijedna druga žena!
shutterstock.com

Ljubavnice su meta osuda, nazivaju ih "razaračicama" brakova i veza i retko ko se stavlja u njihov položaj. Smatra se da je njihov tajni, dvostruki život često sve samo ne srećan, a mnogi na njih prebacuju svu krivicu koja bi trebalo da bude usmerena i na preljubnika. Često su i ljubavnice te koje su prevarene. Mnoge od njih na početku odnosa ni ne slute da muškarac možda nije slobodan, a naknadno im se "prodaju priče" o nesrećnom braku, histeričnoj ženi, izostanku odnosa i ljubavi. Tako muškarci "serviraju" priče o tome kako ostaju u braku isključivo zbog dece, kao i da se pripremaju na razvod.

Pojedine žene koje su izvukle pouke iz tako nekog odnosa odlučile su da posavetuju druge da ne upadnu u sličnu zamku.

Bila sam mu ljubavnica, druga žena, nazovite to kako hoćete, nije važno. Važno je ono što sam iz toga naučila i što želim sa vama da podelim. Mnogo je žena koje žive u senci oženjenih muškaraca. Ja sam bila jedna od njih, ali sam za razliku od mnogih drugih rešila da ne ćutim - napisala je na internetu žena kojoj je dosadilo da večito bude u senci.

Ona je otkrila kojih je to 8 zabluda sa kojima živi skoro svaka ljubavnica. 

Foto: Shutterstock

Druga žena večito u senci

1. "On ne voli svoju ženu"

Prema rečima nekadašnje ljubavnice, ovo su "priče za malu decu". Muškarac koji ne voli ženu ne želi ni da živi, niti da bude sa njom. Možda vam objašnjava kako je situacija komplikovana, ali ništa ne može biti toliko komplikovano. 

2. "Mi imamo nešto posebno"

Krađa je uvek krađa, bilo da to činite iz dobrih ili loših razloga. Isto tako je kad ste ljubavnica. Možda mislite da je vaša veza sa oženjenim čovekom posebna, ali svaka ljubavnica to misli. 

3. "Njegova žena nije dobra za njega"

Taj čovek je bio zaljubljen u tu ženu i odlučio je da podeli život sa njom. Mislite li da bi to učinio da mu nije bila dobra? On joj je kupio je prsten, vodio ljubav sa njom svojom voljom, zajedno su odgajali decu i stvorili dom. Ne zvuči kao da nije dobra žena za njega, možda samo vama tako priča da opravda svoja loša dela.

4. "Ostaviće je, samo čeka pravi trenutak"

Skinite ružičaste naočare! Ovo je najčešći izgovor koje oženjeni muškarci govore ljubavnicama.

shutterstock.com

Oženjeni gotovo uvek korsite iste izgovore

5. "Svi varaju"

Modernim devojkama je to normalno, međutim, to nije normalno. Čak i u Bibliji u deset Božijih zapovesti stoji: "Ne čini preljubu". Time je dovoljno opisano koliko je to “normalno”.

6. "Njegovu ženu ne poznajem"

Pojedine ljubavnice nisu osetile prevaru na sopstvenoj koži, pa ih i ne zanima kako se oseća prevarena žena. Mnoge tu njegovu suprugu i ne vide kao živo biće, već radije kao fiksaciju iz nekih monstruoznih filmova koja "želi da pojede jadnog muža".

7. "Ne mogu bez njega"

Apsolutno netačno! Zašto biste voleli čoveka koji vodi dvostruki život i ne želi se posveti samo vama? Kao što ste ranije živele bez njega, tako ćete nastaviti i dalje.

8. "Potrebna sam mu baš ja"

Vi ne možete da znate kako se on ponaša sa svojom ženom kada je sa njom kod kuće. Možda ima jednu priču za vas, a realnost je totalno drugačija. Što se pre spustite na zemlju, to bolje!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)