Zanimljivosti

IRINU ŠAJK ZAMENIO ŽENOM IZ AFERE KLINTON! Bombastična vest iz Holivuda obišla svet, Bredli Kuper pronašao novu devojku, fanovi zatečeni!

Poznati glumac i njegova nova devojka Huma Abedin se ne eksponiraju, a u sve je upleten i njen još uvek zakoniti muž! Njihovoj vezi je kumovala čuvena urednica Voga.

13.07.2022 13:30

IRINU ŠAJK ZAMENIO ŽENOM IZ AFERE KLINTON! Bombastična vest iz Holivuda obišla svet, Bredli Kuper pronašao novu devojku, fanovi zatečeni!
Tanjug/AP

Holivudski Glumac Bredli Kuper i jedan od trenutno najpoželjnijih neženja na svetu, izgleda da se ponovo zaljubio. Naime, zavodnik koji je bio povezivan s mnogim atraktivnim damama uplovio je, sudeći po napisima svetskih medija, u mirnu luku, a njegova nova izabranica je iznenadila mnoge budući da odstupa od dosadašnjeg tipa žena sa kojima je bio u ljubavi. Portal Srećna Republika vam otkriva koja je to kontroverzna dama osvojila srce poznate zvezde.

Njeno ime je Huma Abedin (46) i važno je istaći da je upravo ona bila glavna pomoćnica nekadašnje državne sekretarke SAD i kandidatkinje na predsedničkim izborima 2016, Hilari Klinton. Osim toga, ona je još zakonita supruga osramoćenog njujorškog kongresmena Entonija Vajnera (57) sa kojim je zajedno bila upletena u aferu u vezi sa pronalaženjem diskreditujućih mejlova u računaru Klintonove. Veruje se da je objavljivanje te vesti i koštalo Hilari pobede u trci u kojoj se prsa u prsa borila s protivkandidatom Donaldom Trampom.     

Huma i njen novi dečko Bredli Kuper (47) oboje su dobri prijatelji dugogodišnje urednice Voga, Ane Vintur (72), koja je “isprovodadžisala” njihovu ljubav. Bredli i Huma su zajedno već nekoliko meseci, ali su se trudili da svoju vezu sakriju. Međutim, zajedno su došli na Met Galu u maju 2022. godine, ali su se onda tokom događaja razdvojili kako bi svoju vezu držali u tajnosti.

Veza sa poznatim glumcem predstavlja veliku promenu za Humu i njen propali brak sa Entonijem Vajnerom, koji je 2017. godine osuđen na 21 mesec zatvora zbog slanja seksualno eksplicitnih poruka maloletnici. Huma i njen muž su objavili da se rastaju još 2016. godine, ali navodno njihov razvod još nije finalizovan. Ta crnka je svojevremeno izjavila da je Ana Vintur jedna od retkih koja joj je pritekla u pomoć usred skandala koji je izazvao njen suprug, a sa kojim ima 10-godišnjeg sina Džordana. Ni sama Huma nije pošteđena kontroverzi, budući da je bila bliski lični savetnik Hilari Klinton sve do velike afere sa prikrivanjem mejlova.

S druge strane, Bredli Kuper je poznat po svojim vezama sa glumicama, pevačicama i manekenkama, te su mu partnerke dosad skoro uvek bile poznate i atraktivne dame. Najviše od svih se, naravno, ističe majka njegove ćerke, model Irina Šajk (36). Za njih se do skoro šuškalo da su se pomirili, iako su oni to uporno poricali i tvrdili da se trude da ostanu dobri prijatelji kako bi svojoj ćerkici Lei de Sen (5) omogućili bezbrižno detinjstvo i normalno odrastanje. I Irina i Bredli su poznati kao privrženi roditelji, te se ne treba čuditi tome što se ovi bivši partneri dobro slažu.

Prethodne veze Bredlija Kupera i Hume Abedin se umnogome razlikuju, pa se mnogi pitaju kako su oni to “kliknuli”. Unutrašnji izvori kažu da su se verovatno povezali zbog toga što oboje interesuje spoljašnja i unutrašnja politika, kao i međuljudski odnosi, piše portal Dejli Mejl. Mnogi ipak smatraju da je Ana Vintur tu odigrala ključnu ulogu i da čuvena ledena urednica ima oko za dobar par, baš kao i za trendi odeću.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)