Brak i veze

10 ZNAKOVA DA VAS MUŽ VARA! Očajna žena godinama je sumnjala da otac njeno dvoje dece ima drugu, a jedan potez koji ga je odao će vas zaprepastiti!

Nakon što je posumnjala u vernost partnera, jedna žena je odlučila da angažuje privatnog detektiva i obistini svoje sumnje.

09.11.2022 19:57

10 ZNAKOVA DA VAS MUŽ VARA! Očajna žena godinama je sumnjala da otac njeno dvoje dece ima drugu, a jedan potez koji ga je odao će vas zaprepastiti!
Foto: Shutterstock

Varanje u vezi ili braku u najvećem broju slučajeva stvara nepremostiv razdor među partnerima, posebno u situacijama kada su poverenje i ljubav građeni godinama. U to se uverila jedna žena koja je svoje jezivo iskustvo podelila na stranici Mamamia otkrivvši kako je oca svoje dvoje dece uhvatila u aferi i to pomoću privatnog detektiva. 

Žena je navela kako je od starta kada je posumnjala u muža zahtevala priznanje, ali je on uporno sve negirao. Iako je "progutala" mnogo izgovora koje joj je davao, ali podnosila i svakakvo ponašanje svog muža, duboko u sebi je shvatila da nešto nije u redu.

Budući da nije mogla da se smiri, ona je odlučila da angažuje privatnog detektiva, što joj je bila "slamka spasa". Navela je kako joj je pomoglo da se oslobodi stresa, ali i nevernog muža, a zatim je sa mnogobrojnim korisnicima interneta navela neke od znakova pomoću kojih svaka žena može da otkrije da li je partner pronašao drugu.  

1. Sve češći odlazak u teretanu

2. Često menjanje donjeg veša i kupovina novog 

3. Rad na svom izgledu koji postaje bolji

4. Telefon mu je stalno u rukama, funkcija "onlajn" je isključena ili je šifra na telefonu tajna

5. Hrkanje na koje ste navikli iznenada prestaje

6. Isključuje se iz vaših grupnih aktivnosti, izbegava vaše zajedničke prijatelje i druženje i pravda se da je zauzet na poslu

7. Ne javlja se na telefon kada je napolju

8. Kad se vrati kući miriše na neki parfem

9. Izbegava dodir i blizak kontakt sa vama, naročito da vodi ljubav

10. Ne pokazuje zanimanje za vaš život niti da bilo šta sa vama deli

Žena je rekla da odlazak u teretanu sam po sebi nije strašan ako ne dolazi u paketu sa drugim znakovima za uzbunu. Iako je primetila kako on stalno radi na svom izgledu, to joj nije bilo zabrinjavajuće, sve dok nije primetila njegove telefonske navike i to što taj aparat stalno nosi sa sobom. 

Žena je otkrila kako joj je bilo sumnjivo to što je njen partner isključio opciju za pregled poruke, kao i pokazatelje da li je i kada bio onlajn. Da bi se prilagodio novoj situaciji i partnerki sa kojom je očigledno varao svoju suprugu, muškarac je operisao grlo, odnosno rešio problem hrkanja bez konsultovanja sa svojom suprugom što je bio još jedan pokazatelj ženi da je njihovom braku došao kraj. Da je neverni muž prošao hiruršku intervenciju otkrio je privatni detektiv, što je jedan od znakova prevare koji je najviše zaprepastio ljude.    

Bonus video:

Komentari (0)