Zanimljivosti

ŽELEO JE DA SE SLIKA PORED SPOMENIKA A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Turista je poskočio od straha i pao na leđa od zaprepašćenja! (VIDEO)

Brže bolje je ustao i pobegao glavom bez obzira što dalje od statue.

11.10.2023 11:00

ŽELEO JE DA SE SLIKA PORED SPOMENIKA A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Turista je poskočio od straha i pao na leđa od zaprepašćenja! (VIDEO)
Printscreen/www.tiktok.com/@mahdifun5

Obilazak znamenitosti i upoznavanje sa kulturom drugih naroda obavezan je deo svakog putovanja. U eri društvenih mreža fotografisanje je obavezno posebno pored spomenika koji su simbol određenog grada.

Međutim, ono što se dogodilo turistima i slučajnim prolaznicima u jednom australijskog gradu privuklo je veliku pažnju. Ljudi su bili prestravljeni, vrištali su a jedan turista je bukvalno pao od zaprepašćenja. Na snimku se vidi plaža Sent Kilda u Portfilipu u Australiji. Na zidiću tik uz plažu stajala je statua čoveka u uniformi i čizmama dok je pored njegovih nogu bila figura psa. 

 

 

 

Kako se vidi na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama turista je seo da se fotografiše pored neobičnog spomenika kad se on pomerio. Turista je poskočio od straha i pao na leđa na sred ulice od zaprepašćenja. Brže bolje je ustao i pobegao glavom bez obzira. U narednoj sceni vidi se devojka koja prišla i pomazila figuru psa kada se statua ponovo pomerila a ona je vrisnula i pobegla. Slične scene nizale su se i da slučajnim prolaznicima jer niko nije ni slutio da nije u pitanju prava statua već živi čovek maskiran kao spomenik. 

Usledili su brojni komentari na ovaj post. 

- Umiren od smeha. Mogla bih bukvalno ceo dan ovo da gledam.

- Urnebesno.

- Dva muškarca su pala na zemlju.

- Ne mogu da prestanem da se smejem.

- Glumac, svaka čast kako si dočarao spomenik - bili su neki od komentara.

 

 

I dok su mnogi pratioci bili oduševljeni čitavom scenom priznajući da bi se i oni uplašili, bilo je i onih koji su tvrdili da je jasno da je u pitanju živi čovek sa odličnom kamuflažom. Neki su priznali da u bilo kojoj situaciji ne bi smeli da stanu pored statiste, naročito kada bi shvatili da je po sredi samo performans jer bi sigurno bili izbezumljeni od straha.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)