Kuce

MALENO ŠTENE BIGLA ZVEZDA DRUŠTVENIH MREŽA: Njegov prvi odlazak na plažu je nešto najslađe što ste ikad videli (VIDEO)

On je pravi zavodnik pred kamerama a već ima 28.000 fanova širom sveta.

03.09.2023 19:00

MALENO ŠTENE BIGLA ZVEZDA DRUŠTVENIH MREŽA: Njegov prvi odlazak na plažu je nešto najslađe što ste ikad videli (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/bogeythebeagle

Preslatko štene rase bigl po imenu Bogi senzacija je na društvenim mrežama. Iako ima tek tri, četiri meseca Bogi je već veliki zavodnik i ima više od 28.000 pratilaca samo na Tik Toku. Njegovi fanovi širom sveta koji uživaju u njegovim avanturama.

@bogeythebeagle Mommy said our house wont be ready for 3 weeks so the day after she got me we went to the beach!! #beaglepuppy #beagles #beaglepuppies #bogeythebeagle #puppies #dogsoftiktok #cutepuppy ♬ original sound - Bogey the Beagle

Zavodnik pred kamerama 

Njegova vlasnica Megan Džejmison već ima jednog psa, crnog labradora po imenu Taker koji ignoriše štene kao da je svestan da niko ne može da odoli njegovom šarmu.

Na jednom od poslednjih snimaka koje je Megan podelila na mrežma vidi se prvi odlazak Bogija na plažu. Maleno štene se radovalo, kopalo pesak ali je odbio da uđe u vodu plašeći se talasa. I dok Taker nestašno skače on sa obale i bezbedne udaljenosti posmatra šta se dešava. U jednom trenutku naišao je talas koji ga je iznenadio štene i skroz ga iskvasio.

Bogi je hrabro podneo nalet vode, ali je ipak zaštitu potražio kod svoje vlasnice. Dan je završen njihovom šetnjom, a Bogi je nosi preslatki crveni kačketić stručno poziraju pred kamerama.

Usledili su brojni komentari.
- Ne postoji ništa slađe od šteneta bigla.

- Bigla je neodoljiv pas, tako su blesavi. Kad sam imao šest godina moji roditelji su udomili psa koji je bio zlostavljan. Zvala se Moli, imala je šugu i skoro je umrla od gladi. Uspeli smo da je spasemo i ona je godinama bila moj nabolji prijatelj. Obožavam biglove.

- Bogi ti si najslađi pas koga sam u životu videla.

- Ovaj snimak mi je ulepšao dan. Bukvalno sam se rastopila.

- Želim i ja štene bigla. Bogi je sladak kao med i zauvek je osvojio moje srce - bili su samo neki od koemnatara na ovaj post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)