Kuce

Dečak je na poklon dobio ŠTENE o kom je oduvek SANJAO, kada je saznao od koga je poklon nije mogao da prestane da PLAČE! Ova priča slama NAJTVRĐA SRCA

Loganu je poklon iz snova bio pas kojeg je oduvek želeo, ali ga nije imao. Kada ga je dobio kao poklon iznenađenje, dečaku su došle suze na oči saznavši od koga je poklon.

23.06.2022 17:30

Dečak je na poklon dobio ŠTENE o kom je oduvek SANJAO, kada je saznao od koga je poklon nije mogao da prestane da PLAČE! Ova priča slama NAJTVRĐA SRCA
Printscreen/Youtube/Inside Edition

Divna priča koja govori o očevoj požrtvovanosti i ljubavi prema detetu, stiže iz Mičigena iz Hadonsvila. Dečak po imenu Logan Kavaluskis je oduvek želeo da ima psa. Njegov otac je bio alergičan na pse, pa ga nisu mogli kupiti. Međutim, dečaku se nakon nekoliko godina želja ispunila. Nažalost, onda kada njegov otac nije mogao da vidi dečakovu reakciju.

Vozeći se u automobilu sa svojim rođakom, potpuno neočekivano, Loganu  je rođak stavio u krilo malo štene, bostonskog terijera, kakvog je on oduvek želeo, rekavši da je to poklon od njegovog pokojnog oca. Njegov otac je nažalost izgubio bitku sa teškom bolešću, nekoliko dana pre Loganovog 13. rođendana. Devet godina se njegov otac borio sa bolešću, a umro je u 47.godini.

Pre nego što je umro, on je smislio ovo iznenađenje sa psom za Logana, zajedno sa suprugom Melani, želeći da obraduje voljenog sina, jer mu je to bila velika želja.

Loganov rođak Džo, detetu je otkrio u kolima da je rođendanski poklon od njegovo oca, na šta se dete rasplakalo.

- To je od tvog tate. To je tvoj pas – kaže u snimku Džon, Loganov rođak, predajući bostonskog terijera malom dečaku.

Trinaestogodišnjak je dirnut ovim potezom pustio suzu, ali se i obradovao poklonu. Svom novom prijatelju dao je ime Indi i vrlo brzo su se sprijateljili. Sada se ne odvajaju i koriste slobodno vreme za igru. Pozitivnost koju je negovao Loganov otac, sad živi kroz njegovu porodicu, navodi se u snimku.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)