Kuce

KUCA JE VIDELA LEPTIRA, A ONDA JE USLEDILO NEŠTO ČUDESNO! Ovi snimci će vam ugrejati srce (VIDEO)

Životinjski svet je čudesan, a ovaj video kao da potiče iz nekog animiranog filma!

07.05.2022 09:00

KUCA JE VIDELA LEPTIRA, A ONDA JE USLEDILO NEŠTO ČUDESNO! Ovi snimci će vam ugrejati srce (VIDEO)
facebook/printscreen-Lúcia Kohl Dalmolin

U trenucima kada nam fali motivacije ili osmeha, većina nas pogleda neki snimak smešnih ili slatkih životinja, kako bi nas oraspoložio i razveselio. Portal Srećna Republika donosi jedan takav neodoljiv video.

Da li ste se ikada pitali kako bi se slagali leptir i pas? Ako je suditi po ovom videu, sjajno. Naime, društvenim mrežama kruži snimak koji prikazuje štene kako se igra sa krupnim crvenim leptirom. Mališa na početku videa leži na leđima, dok mu leptir sleće na njuškicu i šapice i kao da ga zadirkuje.

Kuca pokušava da ga uhvati, ali mu nestašni leptirić uvek odleprša. Pa se opet vrati i poigrava se sa njim, dok kucanu nije jasno kakvo je to čudno biće koje mu obleće oko glavice. On se prevrće na leđima i maše šapicama, ali mu leptir uporno izmiče, dok na kraju ne odleti.

Ovaj video ima preko 2 miliona pregleda i izgleda kao da je isečak iz neke bajke ili crtanog filma. Ipak, izgleda da je inspiracija za njih ipak potekla iz prirode i njenih prelepih prizora koji mogu da ugreju i najhladnije srce!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)